Reklama

Reklama

A jak to bylo dál...

(seriál)
  • USA And Just Like That... (více)
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 41 min (Minutáž: 36–45 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler, Nicole Ari Parker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(21)

Nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max navazuje na ikonický seriál HBO vysílaný v letech 1998–2004. Nové pokračování s lapidárním názvem A jak to bylo dál... opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich složité životní cestě po padesátce. Čekejte romantiku, humor, staré známé včetně pana Božského a úchvatné kostýmy, které seriál podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell tak proslavily. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (6)

A jak to bylo dál... (2021) 

21/21  And Just Like That... jsme se ocitli v dalších příbězích Sex and the City. Po prvních dílech některým divákům málem vypadli oči, ale brzy se i z tohoto pokračování stal klasický formát glos na téma vztahů a sexu. Život jde dál a pokud je vám padesát, ani tehdy to neznamená, že byste měli přestat žít. ()

Série 1 (2021) (S01) 

Za nejlépe napsanou linku této série považuju proměnu Mirandy, protože při té jsem se cítila tak dobře jako během nových sezón The L Wordu: Gen Q. Tahle show vždycky bořila hranice a dělá to i po letech. ()

A pak zničehonic (2021) (S01E01) 

Nová generace změnila styl, epizody mají dvojnásobnou délku oproti originálu, ale pořád to jen lineárně pokračuje s těmi samými postavami a jejich problémy jako před lety. Takže kde je problém? Už v první sérii (z roku 1998) nebyl problém, aby Carrie šla po ulici se svým kamarádem gayem a potkala další pár, který se jí jen tak mezi řečí zeptal, zda by jim nedala svoje vajíčka, aby mohli založit vlastní rodinu... Seriál se nijak zásadně nezměnil a svět kolem nás taky ne, jen určitá sorta diváků podléhá vlastním bludům a chimérám převlečeným za nostalgii. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Poklidná druhá série opět nabídla stálým divákům komfort. Cosi dobrého se stalo, cosi pikantního, cosi nostalgického, cosi moderního. Nové postavy se ustálily, jejich životy napojily na ty staré a život jde dál. ()

Met Gala (2023) (S02E01) 

Tenhle seriál vždycky člověka něčemu přiučí. Třeba tomu, že v dobré restauraci vám přinesou židličku na kabelku extra. Za mě ideál, vždycky mě zajímalo, jak vypadají fantazie těch lidí, kteří se už nemusí tolik snažit o místo na slunci, ale mají prakticky všechno, o co mladí teprve usilují. Majetek, kariéry, rodiny. Je sympatické, že ta jejich rozhodnutí jsou už jenom jejich. Osvěžující koncept. ()

Živá (2023) (S02E04) 

No, co dodat? Účast Glorie Steinem uzavírá celý kruh. Zakladatelka proslulého magazínu Ms. se stává součástí fikčního světa, který ji miluje. ()

Související novinky

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama