Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(91)

Obsahy(1)

V národním parku Waratah, na východním pobřeží Austrálie, žije správce parku Matt Hammond. Žije zde se svými dvěma syny - Markem a Sonnym - a Jerry Kingem, pilotem malé helikoptéry. Pokud mají nějaký problém, vždy jim ho pomůže vyřešit jejich zvířecí kamarád - klokánek Skippy. (mibara)

Recenze (69)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ikona 80. let na který dnes vzpomínají dnešní třicátníci. Rodinný seriál s Klokanem, který je nejlepším přítelem malého chlapce, prožívajíc s ním spousty legrace a dobrodružství. Jedná se o velmi jednoduché, mnohdy až detektivní příběhy. Stylem vyprávění jsou srozumitelné, zkrátka hodící se pro děti. Dnes však už moc bohužel nenadchne. Seriál viditelně zestárnul a ztratil tu svoji úžasnou atmosféru. Nové díly, kde se vyměnili hlavní představitelé se také moc nepovedl. Přesto se na původní díly rád podívám, a to nejen z nostalgie, ale i kvůli připomenutí mého dětství. Když jsem přišel o jediný díl, byla to pro mě katastrofa. Průměrný seriál, který by zapomenut být nemusel. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mám takové tušení, že většina komentátorů pracně loví v paměti a dává alibistické tři hvězdičky za seriál, ze kterého si pamatují už jen úvodní písničku a siluetu skákajícího klokana. Seriál u nás běžel v době, kdy neměl velkou konkurenci. Je to už starší záležitost a herecké výkony ani scénáře jednotlivých epizod nebyly bůhvíco a konfrontace s realitou by vedla ve většině případů k nekompromisní redukci jedné hvězdičky...Musím se hodně nechat unášet na vlnách nostalgie, abych nechal 50 % celkového dojmu... ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Ed Devereaux - (Matt Hammond) +++ Garry Pankhurst - (Sonny Hammond) +++ Tony Bonner - (Jerry King) +++ Ken James - (Mark Hammond) +++ Hudba: Eric Jupp ++++++++++++++++ Dnes by ma to asi nebavilo, ale hodnotim to z nostalgie. V detstve to boli super zazitky a vzdy som sa tesil na nove casti v telke...........05.07.2008 ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Australský seriál pro děti o malém klokanovi, který měl téměř detektivní sklony a vždy vyřešil svou zvířecí (a někdy téměř až lidskou) inteligencí každý zapeklitý případ. Jako kluk jsem ho miloval, jako dospělého už mě ale (bohužel) moc nezajímá... Každopádně v kolektivním podvědomí našeho národa přežívá jméno Skippy úspěšně dodnes (osobně znám několik lidí s touto přezdívkou). ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

S ohledem na natočení seriálu před půl stoletím se ho musím zastat, vzhledem ke zdejším bídným hodnocením. Mělo to (po děti) děj, šmrnc i patřičnou dávku dobrodružství. Dodnes si pamatuji, jak Skippy pracičkami hrabal písek mezi oheň / benzín (kam chodil na fyziku, neřešte!) a další povedené scénky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (14)

  • Skippy v seriáli vydáva zvláštne cmukavé zvuky, ale klokany žiadne zvuky nevydávajú. (Raccoon.city)
  • Garry Pankhurst (Sonny) absolvoval okrem nakrúcania 20 hodín reálneho vyučovania týždenne s objednaným učiteľom, nakoľko bol v čase natáčania ešte školákom. (Raccoon.city)
  • V scénach, v ktorých Skippy vykonáva packami jemnú manuálnu prácu, boli použité falošné labky. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama