Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(91)

Obsahy(1)

V národním parku Waratah, na východním pobřeží Austrálie, žije správce parku Matt Hammond. Žije zde se svými dvěma syny - Markem a Sonnym - a Jerry Kingem, pilotem malé helikoptéry. Pokud mají nějaký problém, vždy jim ho pomůže vyřešit jejich zvířecí kamarád - klokánek Skippy. (mibara)

Recenze (69)

golfista 

všechny recenze uživatele

Jednoduché detektivní příběhy pomáhá řešit chlapec se svým kamarádem klokanem. Většinou je ten klokan opravdu lepší než všichni ti Rexové a jim podobní :) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

"Skippy, Skippy. Má špinavý slipy." - jsme zpívali jako malé děti. Ve své době nejoblíbenější zvíře v Čechách. Nenáročná zábava, která nesklouzává do trapnosti. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale všechna ta zvířátka v seriálech se mi jeví jako citové vydírání a kalkul. A klokan??? Aspoň, že to není rakouský. Skoro se to dá. Ale jen skoro. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Australský seriál pro děti o malém klokanovi, který měl téměř detektivní sklony a vždy vyřešil svou zvířecí (a někdy téměř až lidskou) inteligencí každý zapeklitý případ. Jako kluk jsem ho miloval, jako dospělého už mě ale (bohužel) moc nezajímá... Každopádně v kolektivním podvědomí našeho národa přežívá jméno Skippy úspěšně dodnes (osobně znám několik lidí s touto přezdívkou). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy stačilo vylézt před dům, zapískat a hned s mlaskáním vylezl z houští klokan očekávajíce první tóny chytlavé banjové znělky. Pak už následoval vačnatcův sprint za dobrodružstvím, při kterém si napětí, rodinné hodnoty i ekologické myšlenky přišly na své. Mým dětem i dnes připadají Skippyho dobrodružství hodně povedená, ale mé dospělé oči již nedokáží přehlédnout nejednu nesrovnalost, kterou dítě napětím si kousající nehty patrně nemá šanci zaznamenat. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mám takové tušení, že většina komentátorů pracně loví v paměti a dává alibistické tři hvězdičky za seriál, ze kterého si pamatují už jen úvodní písničku a siluetu skákajícího klokana. Seriál u nás běžel v době, kdy neměl velkou konkurenci. Je to už starší záležitost a herecké výkony ani scénáře jednotlivých epizod nebyly bůhvíco a konfrontace s realitou by vedla ve většině případů k nekompromisní redukci jedné hvězdičky...Musím se hodně nechat unášet na vlnách nostalgie, abych nechal 50 % celkového dojmu... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ed Devereaux - (Matt Hammond) +++ Garry Pankhurst - (Sonny Hammond) +++ Tony Bonner - (Jerry King) +++ Ken James - (Mark Hammond) +++ Hudba: Eric Jupp ++++++++++++++++ Dnes by ma to asi nebavilo, ale hodnotim to z nostalgie. V detstve to boli super zazitky a vzdy som sa tesil na nove casti v telke...........05.07.2008 ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Opravdové peklo v australském buši. Klokan, prohnaný jako opička, chytřejší než Rex a šikovnější než McGyver. Klokan, který umí řídit auto, vrtulník, telefonovat, píchnout protijed proti uštknutí, potěšit, zkrátka Skippy, Skippy, Skippy je váš kamarád...já ho nesnášel ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V českém znění Jiří Prager. To se mně vybaví jako první ve spojitosti s tímto stařičkým seriálem. A pak hned následuje úvodní chytlavá znělka a hopsající klokan Skippy s nadprůměrnou inteligencí. Když byl tenhle seriál u nás populární, tak z hlediska tvorby pro děti mládež to bylo něco, co dokázalo přikovat diváky všech věkových kategorií do křesel. Už tehdy to nebyla žádná novinka, ale nevypadala tak zchátrale po obrazové a technické stránce, jako s odstupem několika let. Vybledlé barvy klokanovi už tolik nesluší, ale některé epizody byly zdařilé, s pěknou australskou faunou. Seriál pro pamětníky. 60% ()

hladass

všechny recenze uživatele

Hodnotit tuhle infantilní zrůdnost nebudu, jen podotknu, že kdyby hrál v seriálu jiný klokan, třeba takový skippy.v, mohlo by jít o naprostou pecku, plnou brutality, pryštící krve, létajících vnitřností a černého humoru... Jo, takový kus se jen tak mezi lidmi nevidí... ()

Legas 

všechny recenze uživatele

"Skipíííí, Skipííí, Skipy je náš kamarád. Holkííí, klucíííí, pojďte si se Skippym hrát." To je dost výstižné, ne? ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Klasický příjemný seriál pro děti s jedním povedeným klokanem. Za nostalgii dávám třetí hvězdu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na temhle seriál jsem se v mládí občas koukal ale ani tak mi nikdy nepřišel nějak extra dobrej. Vždy jsem ho zkouknul jenom s tím že po tomhle dávaly nějaký animáky. Sice klokan byl sympatickej ale ta infantilnost mi i v mládí přišla strašná. A to nemluvím o tom hlavním představitely. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Studio Kamarád, nedělní ráno a já v posteli jako malý chlapec....ach jo, kde že ty loňské sněhy jsou...dnes už bych to zcela jistě tak nezbožňoval ()

Reklama

Reklama