Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Koncertem na podporu tradiční charitativní sbírky živě provedou Marek Němec a Matouš Ruml... Znevýhodněným dětem pomáhá Nadace rozvoje občanské společnosti spolu s Českou televizí 23 let. Už podruhé za tu dobu se Kuře potýká s mimořádnými okolnostmi způsobenými koronavirovou pandemií. A tak se i letošní koncert uskuteční v jiném duchu, než na který jsme byli po léta zvyklí. Po loňské návštěvě v domácnostech jednotlivých účinkujících se s nimi letos vypravíme takříkajíc do terénu, a sice na nejrůznější místa, která uzavřela právě doba koronavirová. Ta díky našim protagonistům alespoň na krátkou chvíli znovu ožijí. Z nevšedních kulis nás pozdraví například Aneta Langerová, Klára Vytisková a Albert Černý, Monkey Business, Ondřej Havelka a jeho Melody Makers, Jiří Pavlica a Hradišťan a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Jako všechny ostatní obdobné akce, tak i tato je chvályhodná, a zaslouží obecně uznání, ale když se člověk zaměří na pořad jako takový, tak letošní ročník bych zrovna za vydařený nepovažoval. Moderátorská dvojice mohla být lepší, tady oba pánové vypadali dost zrychleně, jak ze sebe museli chrlit zbytečně velké množství dialogů, a hlavně bez příšerně otravného gesta pro SPOLEČNĚ, které bylo ukázáno nejméně 50x. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím - na jednu stranu se musí ocenit snaha o charitu, na druhou stranu pořad byl strašný - moderátoři Němec s Rumlem si skáčou do řeči, občas jakoby vůbec nevěděli, jak pokračovat, rozhovory s hosty byly křečovité a nepřirozené. Celý námět pořadu byl podivný a tak to i skončilo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama