Reklama

Reklama

Anno zero - guerra nello spazio

  • USA Cosmos: War of the Planets (více)

Obsahy(1)

Kapitán Hamilton se svojí posádkou zachytí neznámý signál a vydává se najít jeho zdroj. Dostane se na planetu obývanou rasou podobnou lidem, jejíž příslušníci se v jeskyních ukrývají před obrovským robotem. Právě on vyslal onen signál na planetu Zemi, aby tak přilákal lidi schopné opravit jeho poničené soubory. Nastává boj nejen s inteligentním strojem, ale i se samotnou rozbouřenou planetou. (fisus)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som obrovským fanúšikom podradnej filmovej produkcie. Rip-offy z dielne tureckej, či ( ostatnej ) talianskej sú pre mňa skvostom naivnej a trashovitej zábavy a také ´´edwoodovky´´ považujem za najlepšie filmové b(c)éčka v histórii kinematografie. A tak som očakával, že Alfonso Brescia, akýsi zabudnutý pán režisér z ,,druhého radu,, mi ponúkne ´´ultimate guilty pleasure´´ v žánri sci-fi. Lenže zhliadol som iba ´´ultimate nudnú guilty´´, kde sa to síce vo veľkom preháňa, ale v tom horšom zmysle slova. Depresívna synth hudba z akéhosi neznámeho zvukového nástroja, to všetko ešte umocňuje. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Krasny sedmdesatkovy sci-fi becko, presne takovy jaky clovek ceka. Kosmicka lod plna blikajicich pristroju, kosmicke oblecky, chrabri kosmonauti, krasne kosmonautky, zly robot, telepatie, lasery, planety, laska, vesmir... Ja jsem spokojenej, prekvapenej. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Díky AXN Player se mi naskytla možnost sledovat dávno zapomenuté a téměř nesehnatelné filmové "skvosty".Jako první jsem si vybral tuhle sci-fi slátaninu.Nečekal jsem nic převratného a možná právě proto mi to nepřišlo až tak strašné!Děj je sice poměrně primitivní,o nějakém scénáři tu nemůže být ani řeč,ale jelikož si celkem libuji v těchle "béčkách",tak jsem se i upřímně zasmál a pobavil. ()

Reklama

Reklama