Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V šedesátých letech natočil Petr Schulhoff s hercem Milošem Kopeckým řadu zábavných pořadů s tématem trapasů. Tímto silvestrovským pořadem z roku 1973 na ně tvůrci navazují. Jde o sled gagů a nachytávek, jimiž chtějí herci M. Kopecký a F. Filipovský napálit své bližní. Ve finále jsou napáleni i oni. (Česká televize)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá", známe to a pravdivé přísloví, které každý z nás jistě slyšel mnohokrát. Tak dlouho si dělali pánové Kopecký s Filipovským šprťouchlata z ostatních lidi (resp ze svých hereckých kolegů) až se jim to vrátilo. Celé to bylo pojato formou jakési grotesky. Jsem rád že jsem tenhle malý a polozapomenutý televizní klenot viděl. Do hereckého obsazení bych ještě doplnil Evu Svobodovou (dáma ze psem). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak ony ty trapasy a napálení vlastně nejsou ani nijak moc drastické - když si vzpomenu na některé televizní pořady přelomu tisíciletí, tam to šlo často hodně přes čáru, to vyvádění druhých. tohle je prostě spíše nijak ubližující pohodička. Jen mi vadilo, že mnohé z těch fórků už znám - Schulhoff je použil do různých svých filmů nebo jiných televizních satir. Takže mě to zas tak nebralo. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Fórky s kufrem plným cihel, který nastražují, aby se s ním nakonec setkali. Výborně obsazený film.(max.70%) ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Patrně volné pokračování Trapasů. Bohužel humor spíše dobový, nenadčasový, takže i pro člověka, který ví o co se v té době jednalo už ne zrovna k popukání. První velká role Gábiny Osvaldové. :-) Dle zdejších titulků soudě. ()

Reklama

Reklama