Reklama

Reklama

Škola hada

  • Česko Had ve stínu orla (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Akční komedie plná strhujících bojových scén a choreograficky dokonalých čísel umění kug-fu s Jackie Chanem a od choreografa filmu Tygr a drak. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (116)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

OFF TOPIC : Když k tomuto filmu napíšu několik kund, nějakou tu piču a okořením to svým okopírovaným čurákem, zřejmě si bodově nijak nepolepším. Zvysoka seru na facebook i 99% jeho uživatelů, to procento si nechávám pro několik nešťastníků z řad mých kamarádů, kteří jsou onou autistickou sociální sítí bohužel postižení také, nemám Vám to za zlé, přátelé i já tam mám, tuším, nějaký zahnívající profil. Komentáře píšu obsesivně od té doby, co jsem se již před lety registroval na téhle pomomilné databázi a vždy jen pro svou osobní radost, zda mi některý z těch téměř 1900 kvalitativně různorodých výpotků přinesl některý z mých současných 37 bodů vlastně ani netuším, možné to i je, kdo ví. Každopádně je mi to zcela virálně u prdele. Každý jsme nějaký, já se na čsfd nerealizuju, to ale neznamená, že ji nemám rád. To že nejoblíbenějším uživatelem je prachobyčejný pisec, který to má jen za vytrvalost je ale furt lepší než současných Padesát odstínů pubertálního ČUrÁKa, z kterých mi je tak trochu smutno. Ale spíš na obecné rovině, co z těchle pablbů (fans) jednou bude?...Ach jo. ŠKOLA HADA: Klasické choreograficky dokonalé kung-fu s vynikajícím Chanem, který místy předvedl i embrya později rozvinutého hereckého talentu. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Jui kuen ze stejného roku mi k srdci moc nepřirostl a ještě v první půli She xing diao shou jsem si říkal to samý. Jenže v půli druhé se vše najednou otočilo, začalo to nabíralo neuvěřitelné obrátky, vyhnuli se tu trapným vtipům a jakoby se to celé posunulo do dalšího levelu s lepší choreografií. [6,5/10] ()

Reklama

corona 

všechny recenze uživatele

Vtipná komédia s mladým Jackiem, o tom ako sa z fackovacieho panáka stane bojovník /o ničom inom to ani nemohlo byť/ a o tom že najdôležitejšie v živote je aký štýl kung fu ovládate a do akej školy chodíte. Najviac sa mi páčil boj Jacieho o suchú a čistú podlahu, to bol asi choreograficky najlepší kúsok vo filme. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Asi bych si měl dát s kung-fu filmy na chvíli pauzu, už ani nevím, jestli sem to už viděl nebo je to jiný film:-D Ale v tom je to geniální, většina si drží laťku hodně vysoko a je těžké je od sebe odlišit, natož pak napsat něco jiného:-D A v tomto případě to platí dvojnásob, protože je to opravdu vynikající a zábavný...řekněme již několikátý díl kung-fu série Jackieho Chana:-D 85% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Průměrný kung fu snímek s Chanem. Drunken Master byl mnohem vypilovanější. Hrají zde prakticky stejní herci, ale rozdíl je dosti patrný. Je s podivem jakým progresem procházejí Jackieho snímky, ta úroveň s jakou se zvedá kvalita nelze přehlédnout. Když bych šel postupně tak PĚSTI SMRTI (1976) hrozná nuda, KŘÍŽOVÁ CESTA ŠAOLINEM (1976) začíná probleskovat místy humor. ŠKOLA HADA (1978) ještě stále to není ono a je zde cítit hrozná nevyrovnanost. Místy vtipné (tlustý chlapec s pihou), MISTRŮV SYN (1978) jasně nejlepší Jackieho film první dekády. MLADÝ MISTR (1980) už představuje prakticky sázku na jistotu. Což by se dalo říct i o jednom z posledních Šaolinských filmů PÁN DRAKŮ (1982). Pak už se Jackie pomalu přesunul z vesnice do města. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Jackie Chanovi byl vykopnut při boji s Hwang Jang Lee zub a při natáčení jiné akční scény si rozřízl paže mečem. (CrypzzXD)
  • Film existuje v několika verzích sestřihu: hongkongská má 98 minut, britská 92 minut, německá a americká mají po 90 minutách. (Rominator)

Reklama

Reklama