Reklama

Reklama

Bartkowiak

Trailer
Drama / Akční / Krimi / Sportovní
Polsko, 2021, 91 min

Scénář:

Daniel Bernardi

Kamera:

Tomasz Madejski

Hrají:

Józef Pawłowski, Zofia Domalik, Szymon Bobrowski, Bartłomiej Topa, Janusz Chabior, Rafał Zawierucha, Antoni Pawlicki, Cezary Łukaszewicz, Danuta Stenka (více)
(další profese)

VOD (1)

Zneuznaný zápasník MMA ztratí po bouračce bratra a musí převzít rodinný noční klub. Jenže brzy zjistí, že jeho sourozenec nezemřel nešťastnou náhodou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

mira007 

všechny recenze uživatele

Józef Pawlowski , který se mi líbil ve velkoválečném Městu 44 , tentokrát jako mma bojovník, který převezme noční klub, ale musí čelit místním gangsterům. Pokud podle trileru čekáte něco s mma jako sportovním filmem, zapomeňte, pokud čekáte strující jízdu polským podsvětím, které teďka naši sousedi celkem umí, zapomeňte, čekáte-li aspoň trochu béčkové drama, které vás neunudí, zapomeňte! Sakra to byl tak nudnej film bez šťávy, že se divím, že jsem to dokoukal. ()

maramashi 

všechny recenze uživatele

Film a začne tak nádejne že vtiahne do deja hneď v prvých minútach no po tom sa to nejak celé pokazí a ide to dole vodou či už nezmyselné béčkové boje, romantické emocionálne mojkanie v každej scéne alebo suché rozhovory či už do oči bijúce trápne klišé. Asi prvý poľský film ktorý som videl (bohužiaľ) 20% ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jasně- béčko, ale s áčkovými herci a všemi tvůrci minimálně ve stěžejních profesích- kamera, světla, zvuk, výprava, režie… Je to předvídatelný, místy možná až trochu blbý (odkudpak se například v jedné ze scén vyloup zachránce v osobě Dominičina otce?), ukrutně přepálený, ale dobře se na to koukalo. Tentokrát jsem v otázce hodnocení shovívavý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Českej Petr Vančura tu předvádí bijce Bartkowiaka, kterému ty chvaty přes ten jeho ksicht nevěříte ani kdyby Vám je načrtnul na papír a v závěsu na Vás ukázkově předvedl. Mám polskou kinematografii rád, ale tady jsem se strašně nudil. Prostředí Zakopaného přírodně moc hezké, mafiáni tradičně na přes držku a to je asi tak všechno. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem v natěšeném očekávání filmu z prostředí MMA. Navíc je to polský film, které mám ráda. Čeho jsem se, ale nakonec dočkala?! Totální tupé, absolutně špatně herecky zahrané a dějově stupidní pitchoviny, kterou natočil snad nějaký amatér bez špetky představivosti a empatie. Tady vyloženě lituju svůj čas tomuto "veledílu" věnovaný. No, co se dá dělat, každý den není posvícení a bohužel na Netflixu je to už celkem standart. Jeden, aby zažil výjimečný zážitek z jednoho kvalitního zrna, musí sledovat hodiny nekvalitních plev. Za mě 25% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama