Reklama

Reklama

Tai ji: Zhang San Feng

  • Hongkong 太極張三豐 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o dvou mladých šaolinských mniších, kteří se jako děti seznámí v klášteře, kde společně vyrůstají a učí se bojovému umění. Díky vznětlivé povaze jednoho z nich jsou oba mladíci z kláštera vyloučeni a posláni do skutečného světa. Zde se jejich osudy, rozchází - jeden mladík zůstává ve vesnici, aby pomáhal chudým povstalcům, zatímco druhý odchází do armády hnán touhou po moci. Film plný akčních soubojů předvádí především prvky z bojového stylu Tai ji. (Tamten)

(více)

Diskuze

miklaras

miklaras (hodnocení, recenze)

další srdeční záležitost. Pro labužníky, kteří rádi honkongské nudle veliká laskomina. Bojové scény jsou dostatečně dlouhé a člověk si je může vychutnat, tai chi skvělé.Parádní souboj ženských v hospodě...jen doporučuji ...když se člověk dívá na film v čínštině, leccos mu unikne:-))

Valar

Valar (hodnocení, recenze)

Možná, že to tu asi moc nepadne, ale jestli tu mezi vámi je nějakej znalec který by mi mohl pomoci: Rád bych věděl jestli jsou na DVD i české titulky. Když si to obědnám z Amazonu, tak to bude kodované na region 1. Jak to mam potom přehrávat v přehrávači?

Reklama

Reklama