Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Billy musí jet na prázdniny s matkou za jejím novým přítelem do pouště. V Údolí smrti vejde ze zvědavosti do opuštěného karavanu a na zemi najde zajímavý přívěsek. Kdyby věděl, co bude následovat, určitě by ho tam nechal… (TV Prima)

Recenze (26)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když do zamýšleného thrilleru vymyslíte a obsadíte jako hlavní postavu sedmiletého fakana, co vypadá jako mladší, albinismem postižený bratr Harryho Potrata? Večerníček, to se stane. Děti se budou bavit: chlapečci smát a enormně plaché holčičky možná občas i vypísknou strachy. Dospělý divák - masochista bude zaklínat a proklínat Stephena MacHattieho, aby už proboha toho protivného mrňavého smrada vyprovodil ze světa nějakým obzvlášť brutálním způsobem. Bylo by naivní věřit v uspokojení této touhy. Vraždy jsou v tomto filmu kapánek humorné - z proříznutých hrdel nestříká krev, ba dokonce jedna prostorově výrazná slečna zvládá s hluboce rozříznutým hrdlem i ječet (možná chyba dabingu). Abych to zkrátila: nebýt zrovna v rozečteném románu zaseknutá na hluchém místě, "Údolí smrti" by vůbec nedostalo šanci mě bavit zjevnými nesmysly, prudit prťavým hajzlíkem a nudit dějem. Vzhledem k době vzniku bych se mohla slitovat a přidat hvězdičku, ale mám chuť být zlá. 25% ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Kdybych to neměl na videu a nemohl bych to přetáčet vpřed tak bych tu tv asi rozflákal.Tolik zbytečných a pitomích dialogů no bože můj.Ale chápu v tý době to muselo být nervy drásající drama.Ale musím na druhou stranu uznat že konec se jim poved a zakilování místního šerifka bylo taky supr.Dobře mu ten krumpáč foukl do prsou.:-))) ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Tak jsem docela překvapený z těch povětšinou negativních komentářů zde a průběžným hodnocením 46%.. Viděl jsem totiž vcelku sympatický horror, který má hlavu a patu, slušnou dávku napětí (hudba Dana Kaproff) a dobré herecké obsazení (potěšil zejména dětský herec Peter Billingsley a záporák Stephen McHattie). Hodnocení 3,5*. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Štandardný 80´S Slasher bez akéhokoľvek originálneho prvku, ale zlé to rozhodne nebolo. Pekné Americké prérie, slušná hudba a podarené bloody vraždy boli pozerateľné prvky. Sú to veci ktoré vystihujú toto obdobie hororov. Je len škoda, že tvorcovia do príbehu, a to hlavne v prvej polovici, pchali neuveriteľné melodramatické momenty rozvodu rodičov a prežívanie týchto životných útrap prostredníctvom malého chlapca. K tomu to integrovanie z novým partnerom matky bolo troška veľa a zbytočne. Ako keby som sledoval nejakú rodinnú drámu. Ešte, že po čase , keď sa už kolobeh vrážd poriadne spustil, je od toho zväčša upustené, takže sa to dá bez problémov dopozerať a milovníkov hororov z tohoto obdobia môže miestami aj baviť. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No jo hovadina. Většina filmu je o tom, že maminka se snaží, aby její otravný a rozmazlený dítko přijalo jejího nového přítele a mezitím tam někde venku aby se neřeklo řádí masový vrah. Scény s ním jsou slušné, dvojitý finále je opravdu výborné, a celkově to není technicky špatně natočený. Nicméně když 90% filmu prozíváte nudnou stokrát omletou rodinnou podívanou a tomu malým šmejdovi přejete to nejhorší, na víc jak dvě to není. ()

Galerie (21)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama