Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gene (Up Poompat) je úspěšným spisovatelem pod pseudonymem Wizard. Nejraději má rád psaní hororů, ale jeho nakladatelství požaduje tvořit BL příběhy. Jedna z jeho knih, „Bad Engineer“, se stane tak úspěšnou, že se začne natáčet seriálová adaptace. Tým hledá herce pro ztvárnění rolí a Gene má za úkol vybrat ze zájemců. Zde se potká s hercem Nubsibem (Kao Noppakao), který se o Gena začne bez očividného důvodu velmi zajímat... (goshyes)

(více)

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Lovely writer určite patrí medzi tie kvalitné BL snímky. U mňa je čo sa týka kvality a zaujímavosti deja druhý po We best love. Ale ako inak aj tu som si našla postavu, ktorú som skutočne nemala rada a to Ayea, tažko povedať či je taký dobrý herec, ktorý dokonale zahral svoju postavu, alebo to čo hral je on sám :-) Hlavné postavy sú obe veľmi sympatické a záver bol teda hodne vtipný, nasmiala som sa.... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších thajských BL letošního roku mě zaujal především příběhem, který je vskutku zajímavý a zavádí diváka tak, jako i Call It What You Want, do zákulisí thajské velkovýrobny BL seriálů. Zpracování a zvuk byly nadprůměrné, ale ne top. Především mi vadilo natahování některých scén. Od 9 dílu ale nabralo i zpracování na dramatičnosti a příběh začal gradovat. Cením si, že příběh moc neodbíhal od hlavní dějové linky. Z herců mě zaujala postava Gene-ho výborným ztvárněním, z urostlého Nubsiba byly asi všechny holčičky paf a blýskl se rovněž dobrým výkonem (herce známe ze seriálu Until We Meet Again). Tiffy byla zajímavá a fyzickým vzhledem mě nejvíce zaujal Tum (myslím, že o něm ještě uslyšíme). Naopak postava Aey se mi zdála nejméně zajímavá, a to i herecky. Určitě milovníkům BL doporučuji ... 10887 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Tento úžasný seriál mě zaujal poctivou řemeslnou kinematografií a výborně napsaným příběhem, který mě připoutal k obrazovce. Je zde vykreslena stinná stránka natáčení asijských BL seriálů, intriky, a řeší se i důležité věci, jako například homofobie rodičů vůči vlastním dětem. Hlavní pár má zpočátku problém s komunikací, ale to není na závadu. Naopak. Sledujeme, jak jejich vztah roste, jak jim roste sebevědomí a zamilovanost, a cítíme jejich emoce. Roztomilý Up Poompat Iam-samang v roli Gena, a pohledný Kao Noppakao Dechaphatthanakun v roli Nubsiba jsou úžasní a velmi se k sobě hodí. Seriál Lovely Writer zůstane jedním z mých nejoblíbenějších, a jak už tady zaznělo, jedná se o jeden z nejlepších seriálů roku 2021. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že prvá epizóda ma osobne nijakým spôsobom neoslovila, no už pri stretnutí Gena a Nubsiba som vedela, že toto jednoducho budem milovať a nemýlila som sa. Zakázaná láska medzi spisovateľom a hercom mi príde ako celkom originálny námet a mne by asi ani nenapadlo vymyslieť niečo takéto. Možno sme sa mohli zaobísť aj bez scén z minulosti a vymyslieť niečo iné, no aj napriek tomu považujem Lovely writer za jeden z najlepších BL, čo som videla v roku 2022 (a to som ich teda videla viac ako dosť). Rada by som dostala nejaké vysvetlenie ohľadne Aeya, no asi to už budem musieť nechať na svojej predstavivosti. ()

Reklama

Reklama