Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor Martin je bývalý testovací pilot NASA, který je často vídán, jak uhání kolem Palm Springs ve svém historickém kabrioletu Porsche se svým nejlepším přítelem Salem v závěsu. Jeho život se změní, když mu odeberou licenci na závody dragsterů a zabaví mu auto. Když je nucen poprvé jet veřejnou dopravou, potkává svůj naprostý protiklad Caroline a znovu se učí orientovat v lásce a životě, když se postaví proti novému státnímu zástupci, aby získal zpět svůj řidičský průkaz a auto. (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zase som sa nechal ojebať hviezdnym hereckým obsadením a vôbec sa mi to nepáčilo. Serafini je tragéd bez ohľadu na to, či točí akčniak alebo komédiu. 1/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nostalgicka romanticke komedie pro geriatricke  fanousky Star treku. Sledovat je to mozne jen s velkou porci loajality s postavou Shatnera. Vubec film si nezaslouzi vsechny ty talenty, ktere v nem hraji. Je to pojato v sitconovem stylu. ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

S filmami o geriatrikoch sa nejak roztrhlo vrece. A ani jeden ma nabavil. Chcel som pôvodne len za to auto, ale nebolo ho tam dostatočne množstvo. ODPAD! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama