Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Generál Jim MacGray ignoruje mírová jednání ve Švýcarsku, protože je přesvědčen, že proti teroristům lze účinně zasáhnout jedině vojenskou silou. Na schůzku se však chystá syn viceprezidentky Elizabeth Laneové Kevin. Jednání vede senátor Barkley, se kterým Elizabeth plánuje společnou budoucnost, a tak doufá, že se s ním Kevin ještě více sblíží. Generál MacGray mezitím zorganizuje vzpouru v Bílém domě, zajme prezidenta a jeho stoupence. Dalším krokem jeho plánů je umístění bomby na podvozek letadla diplomatické mise s úmyslem, že výbuch svede na teroristy a bude mít záminku k vojenskému zásahu USA na Středním východě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Vedle toho, že je to dějově i filmařsky neuvěřitelná bída, se nám tu nabízí zajímavý politický kontext. Ano, v roce 1998 byl terorismus pro Američany docela sálónní záležitostí, navíc Clintonova vláda uměla udeřit možná tak v Súdánu, a to ještě proti jakési továrně na výrobu léků. O tři roky později by asi tenhle "protiarmádní" film propadl. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně nudnej kousek kde jsem čekal kdy se začne něco dít a ono furt nic. Je to až moc televizní a rozvleklý. Akce je minimum a navrch se to ještě bere hrozně vážně. Hlavní hajzl se sám odpráskne. Co dodat? Vyhněte se tomu.5% ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

Joan Van Ark v hlavní roli tv thrilleru, který dějem lehce připomene SMRTONOSNOU PAST. Bohužel tvůrci vsadili pouze na vážnou notu, takže žádné hlášky nečekejte. Akce je minimum a nestojí za řeč, zato se pořád mluví a mluví. V roli hlavního záporáka se představí Nick Mancuso. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak příšerného se jen tak nevidí. I to největší béčko je přímo skvost proti téhle kravině. Tradiční zápletka - teroristé vs. USA (nebo naopak). Hlavní hrdina tentokrát není prezident, ale viceprezidentka (blondýna, jak jinak)! Takovou stupiditu jsem neviděl ani nepamatuju, popravdě ani jsem se na to nedodíval do konce. Vydržel jsem u toho asi hodinu, takže bych si zasloužil nějakého bobříka odvahy.. ()

Reklama

Reklama