Reklama

Reklama

Epizody(65)

Obsahy(1)

Další seriál se Sonicem, tentokrát s komediálním formátem. Všechny epizody tohoto seriálu jsou zaměřené na zábavná dobrodružství Sonica, Chvostíka a jejich uhlavního nepřítele Robotnika! Jsou Sonic i Chvostík opravdu tak chytří a silní, aby navždy ochránili nevinné? (JesterKruger)

Recenze (10)

SLOTH 

všechny recenze uživatele

jo tenhle jezek kdyz se nastve tak to dokaze roztocit(rozbehat) ohodne o mnoho mnoho trid lepsi nez jeho jakopnsky predchudce pro 1 a pul lete deti ()

Rondell 

všechny recenze uživatele

Yea! Pecka z dětství, která mi s věkem připadá blbější a blbější zdaleka nejmín z toho, na co sem čučel. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

To, že to je dětská blbost, by mi vůbec nevadilo, kdyby to nebylo tak zmagořený. Dabing ok, ale vše ostatní stojí za prd, snaží se si to hrát na ptáka uličníka, ale padá to při každym pokusu. Navíc je Robotnic/Eggman pěkně trapnej záporák a jeho poskoci kuře a ten druhej jsou pěkně votravný. Prostě hrůza. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Asi najznámejší rozprávkový ježko vôbec. Tento prvotný seriál sa celkom vydaril a bol ladený skôr do tej infantilnej až komickej polohy. Animácie také klasické na danú dobu a už dnes to funguje skôr ako nostalgia. Každopádne chytľavá úvodná znelka z tohto seriálu robí nezabudnuteľný animovaný produkt. 60 % ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Moje jasná jednička v dětství. Dobrodružství ježka Soníka, k tomu kamarád Chvostík, odporný doktor Robotnik a jeho dva plechoví blboti, pardon roboti, Drapka a Krťous. Všechny díly jsem viděl alespoň pětkrát, mám je doma na videokazetě a úplně se mi chce vždycky brečet, když vidím digitálního moderního Sonica. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Dobrá vzpomínka na mladší časy. Tenhle seriál má komediální formát, narozdíl od toho druhého seriálu (SatAM). Ale hodnotím to pouze z pohledu sedmiletého kluka, jelikož mi sedm už není dlouho. ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

TOHLE JE V ČERVENÉ ZONĚ?? Jednoduše řečeno tenhle seriál je totální šílenství. Intro je šílenství ( a to tam hraje původní znělka ), animace je šílenství, zápletky jsou ubohé a divné a spousta věcí tam vůbec nedává smysl. Nemluvě o ubohých, otravných a směšných záporácích. S českým dabingem se na to kouká trochu líp a sem tam se trochu zasmějete ale to je tak vše. V závěrečném shrnutí tenhle seriál je šílenství, a tohle má být pro děti?!?! Jediný co tenhle seriál umí je kompletně zabíjet mozkové bunky. ()

Reklama

Reklama