Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

Wade 

všechny recenze uživatele

Den po zhlédnutí Re-Animatora jsem se nakonec odhodlal a pustil si Něvěstu,ale žádné překvapení se nekonalo.Nevěsta je lepší než první díl přesto mě nějak zvlášt nebavila.Nevim proč měl jsem možná blbé 2dny na tenhle druh komedie/hororu,ale ani u tohohle dílu nepůjdu nad 2*.Víc humoru víc akce a znovu solidní gore k tomu výborné herecké výkony,ale znovu mě pokračování Re-Animatora nesedlo. 42% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád americké horrory z osemdesiatých rokov minulého storočia. No snímku "Re-Animatror" som nikdy nedokázal prísť na chuť. Hlavný hrdina, doktor Herber West, mi je značne nesympatický. Krpatý, okuliarnatý podivín čo sa hrá na Boha. Chce poraziť smrť. Preto experimentuje so substanciou, pomocou ktorej dokáže oživiť mŕtve telá. Prvý film ("Re-Animator") bol natočený v roku 1985 a o štyri roky neskôr mala premieru druhá časť s názvom "Nevesta Re-Animatora". Oba snímky sú inšpirované dielom spisovateľa H.P.Lovecrafta. ** ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trilogie Re-Animátora mě nechala poněkud chladným. Druhý díl je rozhodně nejlepší díl ze všech,ale nemohu říct,že bych se bavil královsky, občas slušná gore scéna,film má zajímavou myšlenku, to mu nemohu upřít,ale na mě je to až moc velký Úlet,který příliš nemusím. Za mě jen tříhvězdičková trilogie. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Celkom podarený sequel naväzuje na predchádzajúci diel. Pomerne elegantné šialené pokračovanie veľmi podobné originálu. Oba filmy sú na takej istej úrovni, v druhom dieli sa viac pridalo na gore, krvavých scén a zábavy. Atmosféra je naozaj ohromujúca z tmavej pivnice plnej záhadných experimentov a chladnej desivej márnice uprostred nemocnice. Výkony sú dobre, až príliš spoľahlivy vykon prináša excentricky šialený doktor Herbert West alias Jeffrey Combs, Bruce Abbott ako súcitný Dean Cain, Claude Earl Jones ako škodlivý policajný detektív a nakoniec David Gale zlomyselná, netopieria hlava. Stuart Gordon a Brian Yuzna sú skutočne klasikou na poli hororu a tak som verne očakával skvelý comeback. Ten sa na nešťastie dostavil a ja môžem zhodnotit druhý diel rovnako, ako diel prvý 100 percent. PS: Fanúšik Re-Animátorskej ságy to určite ocení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zde variace na frankensteina dostoupila větší jasnosti, což ale nijak neubírá na kvalitě. Postupné skládání ženského těla je docela záživné. Zpět jsou takřka všichni z prvního dílu, včetně dr. Hilla. Film svou kvalitou, dějem a provedením za předchozím snímkem nijak nezaostává, tu jednu hvězdičku ubírám jen za komediální pokusy - chodící prsty s okem, spojená ruka s nohou (škrtí a kope najednou) a okřídlená hlava dr. Hilla. Podobné věci tenhle film nemá vůbec zapotřebí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)
  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)

Reklama

Reklama