Reklama

Reklama

Recenze (6)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Z robocopa se stala fraška. Jediný důvod proč tam starej polorobot chodí je to, že je známější než zbytek herců dohromady is režisérem. Naprosto tragický film se scénářem, který by snad lépe napsalo i malé dítě. ()

StevenW. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není Robocop,tohle je výsměch této postavě SCI-FI.Původní Robocop byl drsnej cyborg (napůl člověk,napůl stroj) co dodržuje zákon a proti těm co ho porušují neváhá použít donucovací prostředky a hrubou sílu.Tenhle vodí děti za ručičku do školky,sundavá kočky ze stromů...atd. Když sledujete jak Robocop vyskočí z mrakodrapu,ze zadní části pancíře se mu nafoukne airbag a on dopadne na ulici jako do peřinky,napadá mě jestli tvůrci vůbec tuší kolik váží.Když mají děti hlad,vloží si do hrudníku masný polotovar,ozve se "cink" a hned na to podává dětem k jídlu grilované kuře.Tak tohle už je vrchol ! RoboCop byl stvořen jako postava filmů pro dospělé a jeho zpracování ať už filmové,nebo komix co napsal a nakreslil Frank Miller,mělo dost drsnou a brutální podobu a v žádném případě nebylo vhodné pro děti,tak to taky mělo zůstat.První film se právem zařadil do zlatého fondu SCI-FI,dvojka byla ještě dobrá,trojka už nic moc pak to šlo pomalu a jistě s touto postavou z kopce.Nemastná,neslaná serie Temná spravedlnost,přihlouplej hranej seriál pro děti od 8 do 14 let a nakonec tahle slátanina pro nejmenší diváky,která je důkazem toho,jak to dopadá když někdo vlastní autorská práva a chce z toho vyždímat co nejvíc. To už příště můžou rovnou natočit animovanej seriál o tom,jak Freddy Krueger vlastní salon krásy a prodává puberťákům kosmetiku na akné. ()

AGAMENON odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle si můj milovaný Robo nezasloužil. Kde jsou ty časy, kdy byl drsným kyborgem, který se s ničím nesere. Dnes je zněj senilní dement, jenž se místo bouchačkou ohání tenisovou raketou, jezdí na bruslích, patlá lepidlo a jiný zhovadilosti. Hudba je naprosto otřesná. ()

megacik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je proste hrozné. Pre deti to nie je, keď teda nechcete, aby z nich vyrástli násilníci, pre koho to potom stvorili? ()

Reklama

Reklama