Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník US Army John Reynolds (Kent McCord) se svým vědeckým týmem hledá způsob, jak cíleně zastavit aktivitu u živých mrtvol. Shodou okolností sledují jeden z pokusů s oživováním i jeho syn Curt (J. Trevor Edmond) s přítelkyní Julií (Melinda Clarke). Protože se experiment nepovedl, je plukovník odvelen k plnění jiných úkolů a samozřejmě chce odvézt svého syna pryč. Ten ale po ostré výměně názorů ujede na motorce z domova a Julii bere s sebou. Jenže do cesty se jim postaví náhoda, osud a sloup elektrického vedení a Julie zemře. A Curt, zoufalý ztrátou své lásky, se rozhodne ji oživit pomocí plynu, který viděl v otcově laboratoři... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Režisérskej taktovky druhého pokračovania hororovej komédie o zombíckych "mozgožrútoch" sa tentokrát ujal známy hororový béčkar a utopista Brian Yuzna, ktorý sa však prekvapivo väčšinu filmu celkom držal v meziach a o čosi málo predčil Wiederhornov druhý diel. Keby v závere nebol trochu popustil uzdu svojej bujnej fantázii, mohlo to byť ešte o niečo lepšie. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Je to slabší než jednička i dvojka. Ale je to film dělaný úplně jiným stylem než jeho bratříčkové. vůbec neznám nesourodější gore- hororovou serii než je Return. Každý z pěti dosud vzniklých dílů je uplně jiný. Plusem trojky jsou výborné kostýmy a hlavně celkový vzhled zombíků. Vůbec gore ofekty jsou na vysoké úrovni. Je tu hodně znát Yuznův Re-Animátorský rukopis. Takže krve i nahoty si užijeme dositosti. Celkém souhlasím s hodnocením že to je spíše slušný hardcore SM film než horor nebo hororvá parodie. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o chalanovi ktorý má nehodu na motorke a pri nej sa zabije jeho priatelka,tak ju bude chcieť oživiť a chtiac nechtiac z nej spraví zombie,príbehovo to nezačalo zle.Nič výnimočné ale taký silnejší priemer v zombie žánri.Celkovo masky zombie boli na dosť vysokej úrovni,krvi tam bolo požehnane a gore efektami sa tu vobec nešetrilo,tak u mňa spokojnosť.Bolo tam veľa hluchých miest a aj nelogických správaní postav ale v zombie hororoch to býva bežné.Ten romanticko dramatický koniec,aj som skoro slzičku vyronil. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Je to to, čo to je. Nič viac, ani menej. Najbéčkovejšie béčko v skvelom štýle, ktorý neraz pripomenie odkaz Yuznovho kolegu Stuarda Gordona. Krásne infantilná a zároveňm fatalistická zombie-romanca sa spolu s hlavnou postavou pomaly premieňa na dynamický toxický-body-hororový cirkus, akoby šiel rozpohybovať artworky thrashmetalových albumov z 80-tych rokov. A melodramatické herecké výkony najviac :-)))) ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Komediální tón prvních dvou dílů vystřídal pokus o vážnou love story na motivy Romea a Julie (on je živý, ona je zombie). V popředí ale většinou stojí úchylné gore efekty. Milovníci zvrhlých vizuálních orgií jistě ocení kreativitu, s jakou jsou tu živí mrtví deformováni (rozstřílené tělo, držící při sobě pouze šrouby namontované železné konstrukce, nebo jehlami a střepy dekorativně propíchaná hlavní hrdinka, která se snaží utišit svoji chuť na lidské mozky vlastní bolestí). Jejich odpudivý vzhled, žalostný řev a neukojitelný hlad ve vás nevyvolá strach, ale spíš odpor a místy možná i lítost. Vlastně je to takový zombie sadomaso film s jemnou příchutí romantiky, reflektující devadesátkovou subkulturu mladých lidí se zálibou v piercingu a hudbě Marilyna Mansona. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (4)

  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)

Reklama

Reklama