Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Hlavní postava napínavé francouzské minisérie Ohnivé léto Thomas Croze právě sahá na vrchol své kariéry. Patří mezi nejlepší lyžaře, sjíždí nebezpečné svahy, skáče padákem a jeho tvář začíná znát každý malý kluk ve Francii. Jediné, co si ze všeho nejvíc přeje, však nemá. Jeho přítelkyně Helene de Graafová je totiž vdaná a její manžel by jí v případě rozvodu nedal jejich malou dceru. Dokonce vyhrožuje, že jí nedovolí se s ní stýkat. Helene je nešťastná, ale musí se rozhodnout. Situaci vyhrocuje i vzájemná nenávist rodu Crozeů a de Graafů kteří si vzájemně vytýkají majetek a zradu. Možná by Alex de Graaf dokázal unést odchod své manželky, ale to, že za tím stojí Thomas, bývalý přítel z dětství, nyní nenáviděný Croze, je pro něj zcela nesnesitelné. Ten večer, kdy Helene řekne Thomasovi své rozhodnutí, je zavražděna a Thomas obviněn z vraždy.
Až po třinácti letech se otvírají brány vězení a vychází z nich muž, který není zlomen, ale který má jedinou touhu najít pravdu a očistit své jméno.
Francouzští tvůrci sáhli po osvědčené formě rodinného seriálu zvané Letní sága. Odehrává se v nádherných přírodních exteriérech - zde jsou to francouzské Alpy a jezera. V minisérii Ohnivé léto nejde jen o rodinné vztahy, dávná tajemství či jen stěží zakrývané touhy a zrazené lásky, zde se hraje doslova o život. Protože ten, kdo vraždil kdysi, nyní musí pokračovat, neboť neúnavný Thomas Croze odkrývá jednu kartu za druhou. V hlavní roli seriálu uvidíme velmi oblíbeného Georgese Corraface (Severní vítr, Zámek Olivierů) a v roli kapitána Le Breca vynikajícího francouzského herce Guy Marchanda. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama