Jen vraždy v budově - Série 4

VOD (1)

Epizody(10)

vydumnica

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Season, ktorá už vlastne ani nemusela vzniknúť, ale dobre, že ešte do toho išli. Aj keď to už zďaleka nie je také super, ako sme boli zvyknutí, ale tí ľudkovia sú takí zlatí, mám samozrejme na mysli naše hlavné trio :). No kto by si ich neobľúbil? Z 10 epizód ma skutočne bavili len 4, takže celkovo hodnotím túto sériu len ako priemernú. Finále bolo výborné, takže nakoniec som spokojná. Podrobnejšie: Potešila aj Melissa McCarthy a celkom aj Eva Longoria, no priznávam, že väčšina vedľajších postáv ma vôbec nezaujímala a niektoré postavy boli až otravné a ťahali seriál nadol. A moja obľúbená Meryl Streep sa tu tentokrát vyskytla iba v 3 epizódach, taká škoda. Ale zahrať si nevestu v 75ke sa nie každej podarí😉. ()

M.i.k.e

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší než předchozí série, ale pořád si to drží slušnou laťku zábavnosti. Potěšili známe tváře ve vedlejších rolích a samozřejmě hlavní trojice si opět odehraje to svoje…70% ()

Chen

všechny recenze uživatele

Stále se královsky bavím. Byť to může znít paradoxně s ohledem na tematiku, tak Jen vraždy v budově jsou díky obsazení a humoru v mém případě "feel-good" podívanou, která sice v každé řadě pracuje (což je s ohledem na název logické) s podobnou zápletkou, ale zatím mi to nepřijde nudné a ohrané. ()

Ahsoka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria číslo 4 nezáživne kráča po vyšľapanom chodníčku predchádzajúcich nápaditých sérii. Je to žiaľ už predvídateľná a z veľkej časti vatou vyplnená šablónovka. Ak si niekto prehrá všetkých 10 epiek za sebou to možno až tak nepostrehne, no ja som motiváciu na dopozeranie musela týždeň čo týždeň zo seba dolovať. Ústredný príbeh je chabý. Posúval sa hlavne na záverečných cliffhangeroch a takmer ničom inom. Jeho jednotlivé súčasti sú nelogicky poohýbané a umelo natiahnuté, len aby to zapasovalo. V sérii je prítomné množstvo do trápnosti siahajúcej komédie, či sentimentu a spomienok s obeťou na úkor kvalitnejšej mystery krimi. Dobrý seriál musí vedieť, kedy skončiť. A to sa už zrejme prepáslo. Tu sa už evidentne ide ťažiť z dobrého námetu do poslednej kvapky a v Arconii sa bude vraždiť, až dokým nebude kto a koho. ()

tehol

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

prostě pohodový odpočinkový seriál s dobrou mírou napětí. ale zase ten poslední díl série :( prostě nuda, chtělo to ještě nějaký cliffhanger, divné, že se v posledním díle nedozvíme v podstatě nic nového zajímavého o případu z této sezóny. ale těším se na zavěrečnou další sérii, pořád se tvůrcům daří držet pozornost a hravost - brother sisters, galifaniakis top (i když někdy je toho až moc - prosím, prosím ať martin short přestane s tím nechutným pokašláváním, nebo co to je. a doufám, že saz už nikdy neuvidíme). selena je držák a steve martin doufám, že se klube ve finálního villaina. a když ne on, tak ten odporný tobert by se mohl vrátit, docela mi chyběl. ()