Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál Jen vraždy v budově pojednává o třech cizích lidech, kteří sdílejí posedlost skutečnými zločiny a do jednoho se zapletou, když vyšetřují záhadnou smrt souseda v jejich newyorském činžovním domě. (Disney+)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (19)

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě hodně fajn seriál (první série!), který sám sebe nebere moc vážně a je to dobře. Jediná výraznější skvrna na kráse je fakt, že Selena Gomez nejen že není dobrá herečka, ona snad vůbec neumí hrát. O to víc to je vidět, když ji postavíte do jedné z hlavních rolí mezi Steve Martina a Martina Shorta. ()

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle nějak si představuji skvěle vybalancovanou detektivní komedii. Celé to krásně funguje a překvapivě jsem se královsky bavil. Krásná synergie tří hlavních aktérů na kterou je radost se koukat, zvraty jsou dobře vyvážené a vždy udeří ve správný čas + je to krásně a chytře natočené (sedmá epizoda je mega!) Jediné minus je hraní Seleny, které to sice na každém záběru brutálně sluší, ale hraní je MEHH. Za mě obrovské překvapení, na které jsem náhodou narazil. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Steve Martin byl pro mne vždy sázka na jistotu, jeho komedie sázely na pohodu s trochou crazy scén a občasným moralizováním s důrazem na rodinu. I v seriálu v tom pokračuje. Zdárně mu sekunduje Martin Short, též komik. Selena je pak pěkná tvářička, ta se hodí vždy. Vyšetřování vraždy v rámci kratších epizod má spád, pár podezřelých a příjemný humor. Zápletka má výbornou pointu s řadou mozeček trápících odboček, jenž jsou u detektivek samozřejmostí. Nakonec dojde na vztahy a řekl bych, že tady má děj nejvíce navrch. Celé to funguje jako dobře promazaný motor, který s přehledem nastartuje každou epizodu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem na Disney+ zkusit něco, co se vymyká standardním tahákům ze stáje Marvel nebo Star Wars a oko mi padlo na seriál Jen vraždy v budově. K tomu Steve Martin, Martin Short a, nu dobrá, Selena Gomez. Co Vám budu povídat. Dlouho jsem nepřemýšlel. A výsledkem je nesmírně příjemná detektivka ideální na podzimní večery. Vtipná, zábavná, nápaditá. O partičce samotářů z jedné bytovky uprostřed New Yorku, kteří začnou vyšetřovat vraždu a ještě si z toho udělají podcast. Bavilo mě to, příjemně jsem si u toho odpočíval a nenápadně to rovnou stočil na další sérii... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle seriál jsem se třásla nedočkavostí a upřímně stál za to. Líbí se mi, že epizody mají jen půl hodinky a díky tomu to krásně utíká a nijak zbytečně se to nenatahuje. Všechny postavy jsou sympatické, zamilujete si je na první pohled a každá je v něčem jedinečná. Spojení Stevea, Martina a Seleny bylo perfektní. U seriálu jsem byla napjatá, říkala jsem si v hlavě konspirační teorie a hlavně jsem se i hodně pobavila. Jsem moc zvědavá na další sérii, doufám, že si udrží stejný standart. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (4)

  • Prvá sezóna seriálu sa natáčala od 3. decembra 2020 do 15. apríla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama