Reklama

Reklama

Příběhy písní


Whitney Houston (E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Whitney Houston
Velká Británie, 2020, 1 h

Hrají:

Shaun Keaveny (vypravěč), Whitney Houston (a.z.), Anthony DeCurtis

Obsahy(1)

Whitney Houston i dnes oslovuje fanoušky po celém světě nejen svým uměním, ale i pohnutým osudem. Díky nezaměnitelnému hlasu a tvrdé práci manažera Cliva Davise se z talentované dívky stala celosvětovou hvězdou. Její úspěchy byly neoddiskutovatelné. Sedm po sobě jdoucích singlů se propracovalo na první místo americké hitparády. Celkový počet prodaných nosičů této zpěvačky přesáhl 200 milionů. Bohužel její závislosti byly silnější a nasměrovaly zpěvačku ke tragickému konci. Dokument odhalí příběh tří písní, které v určité fází kariéry posunuly Whitney Houston dál v její kariéře. Poznáme tak tajemství roztančené "I Wanna Dance With Somebody", olympijské hymny amerických sportovců na OH v roce 1988 "One Moment In Time" a R&B ovlivněnou "My Love Is Your Love". (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První megaúspěšná černoška na MTV v těch pro pop and dance nejlepších osmdesátkách. One Moment in Time byla hymna olympiády 1988 v Soulu, kdo další měl takovou možnost něco takového nazpívat. Tohle je daleko víc působivější dokumentík, než třeba Whitney: Úžasný hlas, smutný příběh (2017). ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Poučenie: Nepozerajte dokument o spevákovi, ktorého pesničky vás neoslovujú. Poučenie č. 2: Od dokumentu o čomkoľvek očakávam, že sa niečo nové dozviem. A tak len konštatujem, že Whitney bola krásna žena. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama