Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brutálně mu vyvraždili rodinu. On masakr přežije, ale je ve stavu těžkého traumatu. Když ho unesou neznámé síly do podivného skalního světa a změní ho fyzicky i psychicky - stává se z něj DIVOCH, řízený starými bohy. Když se nahý objevuje uprostřed L.A., vedou ho instinkty k šéfovi nejmocnější počítačové firmy na světě. Chce ho zabít, i když neví proč. Začíná boj o život a ve hře je starodávné tajemství... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Solidně ulítlá ptákovina. Ten děj občas fakt vůbec nedává smysl. Ono je opravdu asi lepší to u podobných filmů neřešit. No jak bych to popsal je to jakási laciná psychedelická verze supermana či co. Nebo něco podobnýho. Jo a, že vám to nedává smysl? Co, že to zase melu? No když holt melu, tak holt melu, ale z toho si nic nedělejte ono asi fakt smyslem tohoto filmu je, že ten smysl prostě nedává. Takže občas to i ulítle zábavný je. Gruner předvede i nějaký ty fajty aby se neřeklo, ale jinak dost zmatená píčovina a víc než 2* si nezaslouží.35% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Grunerovi vystřílej rodinu, z něj se stane neandtrálec co pobíha městem nahatej a chce vypátrat kdo stojí za vraždou jeho rodiny a pořádně se pomstít. Nechápu proč mu vyvraždily rodinu, když samotnej hl. záporák se ho bojí jak čert kříže.. no co. Je to přece béčko, proto nebudu radši ani mluvit o těch "efektech". Film jsem si docela užil, nenudil jsem se dostala mě hláška s tarzanem. No prostě akční stupidní béčko, který neurazí. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Divné fantasy sci-fi, či čo to vlastne všetko bolo o pomste jedného chlapíka za vyvraždenie jeho rodiny. Bohužiaľ mu z toho drbne a tak je väčšinu filmu doslova vygumovaný. A neherec Grunier sa snaží v tomto filme hlavne hrať. Ty volo koho zaujíma jeho hranie. Nech nakope niekomu zadok. A toho sa tu deje v dosť malej miere. Takže výsledkom je ultradivný mix žánrov a nudný odpad. 1/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od rezisera Avi Neshera sa mi najviac pacil zatial Timebomb /74 %/, ale tuto sa vyslovene sekol. Pribeh o pomste je na urovni, ale herci su priserni, herecke vykony ziadne a akcne sceny pomaly az samoucelne. Ako 14 rocnemu decku sa mi to ako -tak pacilo, dnes uz skor film patri do kategorie hnoj. 5 % ()

Hubis_ 

všechny recenze uživatele

Bože byl režisér při tvorbě téhle kokotiny při smyslech??Hlavní hrdina přijde o rodinu,ale v podstatě v celém filmu nezjistíte proč?Poté je poslán do blázince z kterého uteče do jakési jeskyně,kde dojde k prozření a obohatí se o super schopnosti.Skáče 5m vysoko,extrémní síla a tuny hněvu,že i Hulk by na něj byl krátkej!To vše versus debilní záporáci.Občas pobavilo,ale jinak jsem s nechutí dokoukal a divím se sám sobě,že jsem vydržel.. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Experimentální snímek z VHS půjčoven s bitkařem Olivierem Grunerem, u kterého člověk musí dávat pozor jinak ho v samotném závěru totálně nepobere. ()

Reklama

Reklama