Reklama

Reklama

Obsahy(1)

The Super Mario Bros. Super Show! je americká televizní série vycházející ze stejnojmenné videohry. Základem příběhu jsou stejně jako ve hře bratři Mariové. (Paity)

Recenze (4)

blondboss 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade sa v podstate jedná o prvú sériu obľúbeného seriálu o bratoch Mariovi a Luigimu, na ktorých som vyrastal (teda prevažne na počítačovej hre). Dnes je to samozrejme už trošku mimo, ale v tom čase to bola pecka a vyvolalo to vo mne poriadny kúsok nostalgie. Niektoré príbehy boli ozaj vtipné a tá ústredná hraná dvojica nemala chybu. Trošku som síce nepochopil, prečo súčasťou tohto seriálu bol aj seriál Legend of Zelda, keďže to bol úplne iný príbeh, ale napriek tomu hodnotím v rámci žánru troma hviezdami. 60 % ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl opravdu malej, tak jsem tenhle seriál fakt zbožňoval. Dokonce jsem kreslil jakýsi své příběhy hlavních hrdinů. Dnes se na tento seriál dívám střízlivěji a hodnotím 3 hvězdičkami. ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ukrutná pitomost, která nemá obdoby. Je mi skutečně záhadou, proč to má ještě tak relativně vysoké hodnocení. ()

Zajímavosti (3)

  • Poprvé se seriál objevil na televizní stanici Fox 4. září 1989. (Paity)
  • Kontakt se zlatou hvězdou (Starman) dá v tomto seriálu Mariovi schopnost vrhat ohnivé koule. Ve videohrách tyto hvězdy propůjčují dočasnou nezranitelnost. Sílu ohně Mario získává z Ohnivé květiny (Fire Flower). (vojtaruzek)

Reklama

Reklama