Reklama

Reklama

Vodní krysy

(seriál)
  • Česko Poldové z přístavu (více)
Austrálie, (1996–2020), 128 h 49 min (Minutáž: 42–47 min)

Hrají:

Brett Partridge, Peter Bensley, Toni Scanlan, Jay Laga'aia, Scott Burgess, Catherine McClements, Allison Cratchley, Colin Friels, Steve Bisley, Raelee Hill (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(177)

Obsahy(1)

Kdesi pod hladinou sa ukrývajú veľké tajomstvá. Svet pred zrakmi bežných ľudí ukrytý však veľmi dobre poznajú ľudia, ktorých úlohou je tento svet chrániť. Pretože tento podmorský svet je pre niekoho skvelým miestom na zbavenie sa nebezpečného odpadu, miestom na ukrytie drôg a iných zásielok a miestom večného odpočinku ľudí, ktorí zomreli pri nehode, samovražde alebo niekoho pričinením. Toto sú príbehy ľudí z elitnej policajnej jednotky, ktorej úlohou je chrániť tento svet a zabrániť znečisťovaniu, či nelegálnym obchodom a iným zločinom. Toto sú príbehy mužov a žien, ktoré vyrážajú dych, ktoré sú plné napätia, záhad, triumfov ale aj prehier. Toto sú príbehy lásky, šťastia, ale aj zlomených sŕdc a smútku. Toto sú príbehy statočných ľudí, ktorí svoj život zasvätili ochrane pred všetkým, čo by mohlo narušiť pokojné vody oceánu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Tuctový australský policejní seriál, který má naštěstí vždy nějakou tu světlou chvilku, která jej vytahuje alespoň na průměrnou záležitost. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Snažím se vždy co nejkladněji ohodnotit jiné než americké seriály, které se k nám dostanou. Místy mi to připadá jako lepší Modrý Pacifik, ale nejspíše je to jen špatný dojem, kterého se nijak nemůžu zbavit. Nikde tam nepobíhají svůdné slečny s velkým výstřihem, které bych v jiných seriálech typu přístav, policie, Sydney čekal. A to je jedině dobře. Jen těn děj bych si přál více akčnější. I když na australský seriál to nejspíše jde. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

místy opravdu vydařený humor, ale většinou jen nudné deutsch/österreich-like krimi, které se stává jen čekáním na ty světlejší momenty... Colin Friels s jeho parťačkou zrovna moc nenadchnou, stejně tak "akční " pasáže v přístavu... nic moc. 40% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama