Reklama

Reklama

Schodiště

(seriál)
Trailer 1
USA, 2022, 8 h 16 min (Minutáž: 57–69 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi sleduje osudy rodiny Michaela Petersona ze Severní Karolíny a podezřelé okolnosti kolem úmrtí jeho manželky Kathleen Petersonové. (HBO Max)

Diskuze

emma53

emma53 (hodnocení, recenze)

ibeh

No právě a tím natahováním se to tak zkomplikovalo, že jsem chvílemi tápala, která vlastně bije. Jinak by to to bylo spíš psychologické drama. Alespoň já to tak vnímala. Ty vsuvky s dcerami byly z větší části zbytečné.

emma53

emma53 (hodnocení, recenze)

mirroh

Ano, taky jsem pak už z toho byla otrávená. Je to škoda, protože Colin hrál výborně, ale právě kvůli těm zmatkům ke konci jsem musela jít o hvězdu dolů. Jinak by to byl čtverec a kdyby to ještě zkrátili na polovinu, tak bych se možné pětihvězdě nebránila.

na příspěvěk reagoval ibeh

mirroh

mirroh (hodnocení, recenze)

ibeh

Jen je tam moc dejovych zvratu a klicek, kotrmelcu s dejem, prechody z minulosti do budoucnosti, uz od 4. dilu je v tom pekny zmatek 

na příspěvěk reagoval ibeh, emma53

ibeh

ibeh (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavá na poslední díl. V tomto žánru už jsem viděla mnoho lepších kousků, ale Firth, Collette a Binoche vytahují herecky seroš na **** Taky vztahy a osudy vlastních i nevlastních dětí jsou tu zajímavé. Od Campose se mi líbila více Hříšnice. 

na příspěvěk reagoval mirroh

mirroh

mirroh (hodnocení, recenze)

Ty vysinute pohledy hraje Colin Firth neskutecne, ted co z toho vyleze

Alqarin

Alqarin (hodnocení, recenze)

vox_populi

No tedy, toto je naprosto výjimečný příspěvěk do diskuze, pevně doufám, že si ho přečte co nejvíc lidí, mě nesmírně obohatil. Obsahově naprosto vybroušený, strašně rád bych se s Vámi seznámil a nasál něco z Vaší moudrosti.

na příspěvěk reagoval austen3

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama