Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2006 přichází Sophie s novou nepravděpodobnou teorií o noci, kdy Kathleen zemřela. V roce 2017 Michael zvažuje, zda se vzdát svých zásad, aby znovu získal svobodu. (HBO Max)

Recenze (4)

MirkaP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pořádnej díl. Už jsem uvažovala, že to nedokoukám, ale po tomhle dílu tomu dám ještě šanci. I když ty časové skoky působící až epilepticky pořád nechápu a lezou mi na nervy. /// Lež vás neosvobodí. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toni Collette už tretíkrát musela zahrať smrť svojej postavy a tentokrát to vyzerá tak, že nová, veľmi prekvapivá, teória by mala byť správna. Vlastne o tom niet pochýb, aspoň podľa priebehu epizódy, čo neznamená, že sa veci zase nemôžu otočiť. Záver taktiež túto teóriu podporuje, pretože vrah by bol predsa šťastný, že má možnosť ísť na slobodu. Herci podávajú v tejto epizóde, podľa mňa, zatiaľ najlepšie výkony a Firth je zrazu za sympaťáka. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lež ho neosvobodí. Nejprve tragická noc, vyrovnávání se se ztrátou nejbližší osoby, vyrovnávání se s obviněním z vraždy, vyrovnávání se s tajemstvími o drahém otci, vyrovnávání se s rozsudkem. Ovšem ani tím to nekončí. Začínáme rokem 2017, který má představovat nový začátek, a vracíme se do období zhruba pět let po osudné noci. Juliette Binoche pendluje mezi Francií a Spojenými státy, Michael prohrává i své druhé odvolání. Zdá se, že je konec. Znovu se přesvědčujeme, že ani před smrtí nebyly rodinné vztahy harmonické, děti se nyní musejí vyrovnat s tím, že neotřesitelný vládce klanu se už na svobodu nepodívá. Anebo bude ještě všechno jinak? Líbí se mi, že obhajoba přišla se svým příběhem, obžaloba vyprávěla svůj příběh, dokumentaristé měli zase svůj. Ale divák pořád vnímá všechny tragické verze Kathleeniny smrti, u kterých se nikdo nechce mýlit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama