Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohledný Jason Kempler je úspěšný a poněkud lehkomyslný americký student, který dělí volný čas mezi svou kapelu a schůzky s děvčaty, což se nezřídka prolíná. Zpívá totiž v rockové skupině a dokáže svým zpěvem milostných rockových balad holkám pořádně zamotat hlavu. Během jednoho z koncertů v klubu Sanctum mu padne do oka atraktivní Melanie Crane, která je na koncertě se svými dvěma přítelkyněmi. A protože se zdá, že i ona se na něj dívá s potěšením, zkusí ji Jason po koncertě oslovit a pozvat na schůzku. Dvojice spolu stráví příjemný večer a poté stráví několik neméně příjemných hodin jako milenci na jachtě Jasonova otce. Druhý den šťastná a vzrušená Melanie znovu běží do klubu za Jasonem, jenže ten už zpívá svůj dojímavý hit pro jinou dívku a nezdá se, že by pro něj Melanie byla víc než jen chvilková známost. To ovšem jen do chvíle než Melanie zjistí, že je těhotná. Jason zpočátku nebere informaci příliš vážně, snaží se od Melanie i dítěte distancovat s tím, že to je pouze její problém a jediné, co je ochoten udělat, je dát jí peníze na potrat. Nakonec ovšem dopadne všechno úplně jinak. Melanie totiž nedbá jeho protestů, novorozené dítě nechá u jeho dveří a zmizí beze stopy s tím, že se pro něj vrátí, až si urovná všechny svoje záležitosti. Jason se nejprve pokusí dokázat, že dítě není jeho, ale test DNA otcovství potvrdí. Nezbývá mu, než se o dítě postarat a snaží o to navzdory všem potížím, které z toho plynou. Navzdory tomu, že ho pobouření rodiče vyhodí z domu i tomu, že musí přerušit studium a vzdát se dokonce i zpívaní v rockové skupině, na které prostě kvůli dítěti nemá čas. Přestože tím přijde o své příjmy, je příliš hrdý na to, aby poprosil otce o peníze. Najde si práci na stavbě a pomalu si začne znovu skládat život. Život, jehož středem je dítě. Jenže právě v tu chvíli se vrátí Melanie a chce ho zpět. Jason si však už nedokáže život bez něj představit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::Krásný film ! Brian Austin Green je super herec a dobře vypadá ! Měl by ale dostávat role ve větších filmech ....... ::::::::::::::::::::::::: ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Krása - Pohoda.. Film jak se patří, sranda když Austin se staral o mimino ;)) Ale když se loučil brečel jsem ;)) Takže jasných 5* ()

xstar 

všechny recenze uživatele

Síce to je obyčajný film, ale mam naň skvelé spomienky. Pamätám, keď som to pozeral pred 5 rokmi. Super som sa bavil a aj trošku som sa v tom videl. ()

DePompon 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie roka! Zhliadla som ho náhodou, keď som ráno bezducho prepínala kanály a skonštatovala, že veď tam aj tak nič nie je. A urobila som dobre. Herecké výkony a samotný príbeh ma pripútali natoľko, že som sa od telky nepostavila ani počas reklamy. Krásny príbeh o tom, ako narodenie dieťaťa urobí z príliš mladých ľudí zúfalcov, ktorí zrazu nedokážu žiť s dieťaťom, no ani bez neho. Melanie robí presne to, čo by som v takejto psychicky vypätej situácii zrejme urobila tiež. Jason prešiel dokonalou realistickou premenou zo sladkého, ľahkomyselného rockového speváka až k otcovi na plný úväzok, ktorý sa podvedome na syna naviaže a už nerieši, či stratil osobný život alebo miesto na pódiu. Jednoducho sa to stane. Záver, počas ktorého z obrazovky netečie med, ma dojal a nenútene vyšpičkoval môj kladný dojem. Preto 4 hviezdičky a jednoznačné odporúčanie. :) Pozn.: Tento druh filmov zbožňujem hlavne preto, lebo autori sa neboja vyhnúť šablóne "kinohit" a točia nenúteným spôsobom, ktorý často urobí film oveľa zaujímavejší. ()

ethel91 

všechny recenze uživatele

Brian Austin Green je hodně dobrej herec a jako vyloženě dětskej herec byl dokonce výbornej! typickej případ, když se řekne o někom, že je talent. takže taky celkem nechápu, proč se neuchytil víc. každopádně film je podle mě celkem dobře natočen. "problém" mám v tomhle případě s kategorizováním. ať se na to dívám z jakýhokoli úhlu, za klasický drama bych to neoznačila a celý film na mě působí v podstatě jako takový žánr-nežánr. na druhou stranu je to možná i dobře, protože život sám také není daný žánr. takže jako celek velmi slušný. a za Briana čtvrtou hvězdičku. ()

Reklama

Reklama