Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Richard Logan, spolumajitel firmy vyrábějící trezory, probudí s krvácející hlavou ve tmě špinavé ulice v okrajové čtvrti města, domnívá se, že byl přepaden. Po příchodu domů ale překvapeně zjišťuje, že nemá zpoždění několika hodin, ale celých tří týdnů, po které o něm manželka Julie nic nevěděla a jeho stopu nedokázal vypátrat ani najatý soukromý detektiv. Ten už je mimochodem mrtvý, zatímco Loganovi domů stále volá jakási Mavis, jeho údajná milenka. Richard Logan, ctihodný občan a úspěšný podnikatel, bude muset očistit své jméno, což s takovou anamnézou nebude nic snadného. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Začátek je velmi dobrý, námět který zabaví a slibuje mnohé. Borec přijde domů po tom, co byl v bezvědomí, a ke svému úžasu zjišťuje, že ho už tři týdny postrádají. Pak musí vysvětlit manželce, že ženská co mu volá, rozhodně není jeho milenka, načež málem spadne do pasti. Jenomže od té chvíle co začne na vlastní pěst pátrat, je to spíš tuctová béčková krimi s očekávaným viníkem. Pochválit nicméně musím skvělou stylovou swing/jazzovou hudbu s ústřední písničkou Ronnie Halla. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Chlap se probere ve škarpě, aby zanedlouho zjistil, že zapomněl, co se s ním dělo přesně ty kritické předešlé tři týdny. Buď náhoda nebo jsem něco ve filmu přeslechl. Tušil, že je v něčem namočený a navíc pravděpodobně někoho zabil, tak se ani neobrátil na policii a začal pátrat sám. Až na pár nesrovnalostí celkem dobrý film, který trochu mysterizuje opakující se písnička od Martina Slavina. Jenom jsem tam tak trochu postrádal napětí. ()

Reklama

Reklama