Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Obsahy(1)

Válka o Eternii zase začíná a tentokrát to může být poslední bitva mezi He-Manem a Skeletorem. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (22)

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele

Ok. Nejsem žádný fanda, tudíž mi chybí znalosti, ale opravdu jde tahle doba tak moc doprdele, že King Grayskull je černoch? Museli to tam nutně nacpat? Ještě tam chyběl někdo nejistej svým pohlavím a bylo by o komplet. Z tohohle je mi fakt na zvracení. Jinak animace super a hudba taky. Uvidíme co se z toho vyklube... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Krásny návrat a mix klasiky osemdesiatiek a ranných rokov po prelome tisícročí. Teším sa na ďalšiu sériu, ale poprosil by som viac častí, aspoň 6-8. UPDATE po druhej sérii resp. druhej časti prvej série. Nostalgický návrat do osemdesiatiek a môjho detstva pokračuje. Pár mesiacov dozadu našiel krstný môj starý zošit plný kresieb rôznych kreatúr, z ktorých mnoho boli vymýšľané práve pre Eterniu a jej svet. Kedysi som na tom na základnej škole doslova ulietaval. Výborné spracovanie, ktoré absolútne ignoruje moderné trendy typu korektnosti, LGBTQ a iné (možno vidíme náznaky, ale nie tak nasilu tlačené, ako inde). Ja som maximálne spokojný a čakám na ďalšiu sériu s tým, že naozaj požadujem viac častí, ako som už písal. Sem s tým a začínam kresliť nové kreatúry... :) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na původní seriál sem jako dítě buď nekoukal a nebo si to nepamatuju,takže jsem při sledování nového pokračování nebyl svázán nostalgií a nijak mě tahle pidisérie neurazila.Naopak mi v mnoha ohledech připomínala např.Castelvanii a ačkoliv to spíš vypadá jako testovací prolog k něčemu většímu,bavil sem se.Vzhledem k závěru bych mi případný nášup nevadil...60% ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Puvodni serial jsem nikdy nevidel, takze shitstorm na internetu se me netyka. Ale celkem rozumim tomu, proc jsou fandove nastvani. Ja k postavam zadny vztah nemel, tak me moc nemrzi, ze se chovaji jinak, nez by asi meli. Co me ale mrzi je, ze hlavni postava Teela je fakt πca. Jeji meltdown na konci prvni epizody je nepochopitelny. Jinak je to celkem roztomile becko, z ktereho bych byl nadseny, kdyby mi bylo deset. Deset mi uz dlouho neni, ale i tak me to zvlastnim sentimentalnim zpusobem celkem bavilo. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Každá druhá výtka je na adresu odklonu od schématu padouch+hrdina=epická bitva. Já bych naopak právě tento odklon nejvíce ocenil. Jasně daní padouši a záporáci jsou vlastně hrozně nudní. Kevin Smith se nebál nabídnout pokračování, které ctí legendu, ale současně nabídne něco navíc. Vztah Orca se Skeletorovou přisluhovačkou jsou tím nejzdárnějším příkladem. Stejně tak Teela a její otec. Spousta prostoru pro emoce a možnost vidět mnohem hlouběji do postav, které by se v jednoduchém epickém schématu tolik neotevřely. Druhá série byla prostě boží a neuvěřitelná. V každém díle se našla chvilka, kdy mi naskočila husí kůže a já jen žasl, co prožívají postavy a jak se budují nebo bortí vztahy. Souboje budiž, animovaný a bez krve, ale i tak měly sílu, když některé postavy umíraly. Nevěřil bych tomu, že animovaná dětská taškařice dokáže po třiceti letech v novém hávu a novém podání tak nadchnout. ()

Galerie (96)

Reklama

Reklama