Reklama

Reklama

He She It

(seriál)
  • Thajsko ตาย ไม่ ตาย
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tragédia komplikovaných vzťahov medzi tínedžermi. Ťažké rozhodnutia medzi nasledovaním srdca a dodržiavaním pravidiel. (Petra321)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Této thajské minitrilogie jsem se nejprve obával kvůli jedinému hluboce podprůměrnému hodnocení zde. Mírně matoucí příběh jsem dle doporučení z jiných serverů začal od dvojky, která mi zezačátku nedávala moc smysl, mysteriozní, co bylo skutečné a co ne. Nakonec se z toho vylouplo to, co tím chtěli tvůrci sdělit, i když stále bych hledal další vysvětlení či delší stopáž. Zvuk dobrý a písně krásné (ve spojitosti s příběhem - Jeff). Hlavní představitelé seriálu Ingredients se zde ujali rolí velmi dobře a už se na ně těším, až se objeví v KinnPorsche. Poměrně těžký příběh by jistě stál za přeložení, ale jsou jen hard titulky 7788 ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Tri kratučké epizódy, ktoré v dokopy určite netrvajú viac ako 45 minút dokázali ponúknuť naozaj silný a emotívny príbeh. Poradie epizód sa môže zdať mätúce, pretože keby sme mali ísť chronologicky, tak druhá epizóda by mala byť prvou a naopak, lenže prvá má v sebe niečo mysteriózne, o čom si osobne myslím, že je lepšie dozvedieť sa neskôr. Kombinácia BL a hororu môže pôsobiť všelijako, ale myslím, že tvorcovia vyťažili maximum. Úprimne ma trochu mrzí, že príbeh nie je dlhší. Napriek tomu, už spomínané tri krátke epizódy obsahujú dostatok emócií, ale aj napätia. Toto nie je typická BL dráma pri ktorej v podstate od začiatku viete, že dve hlavné postavy skončia spolu. He She It ponúka niečo úplne iné, čo sa viac zameriava na všetko ostatné, zatiaľ čo samotný BL aspekt je až vec odohrávajúca sa niekde v pozadí. Zároveň by to bez nej nemohlo fungovať, pretože inak by sa nestalo to, čo sa stalo. Ako bonus, Jeff Satur v hlavnej role ešte z čias, keď ho nepoznal celý svet. ()

Reklama

Reklama