Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

V texaském vidlákově Carp představuje Panika jediný únik před osudem. Maturanti každé léto riskují životy, aby získali finanční odměnu, která změní jejich život. Sázky a nebezpečí jsou po smrti dvojice hráčů vyšší než kdy dřív. Letos se do hry přihlásí třiadvacet hráčů. Hra změní každého z nich, ale vyhraje jen jeden. Hra začíná. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi guilty pleasure. Veľmi predvídateľné a to nepredvídateľné je vyriešené extrémne hlúpou scenáristickou barličkou. No aj tak celkom zábavné sledovať, 10 epizód je tak akurát. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

75% času se řeší vztahy nějakých dětí (jakože maturanti), kdy se žvaní a žvaní… a pak dojde na střih a hraje se nějaká nelogická hra, co vůbec nedává smysl. Hra nastavila během úvodu pravidla, která prakticky nedodržuje a jako celek nedrží pohromadě ani omylem. Každopádně najednou se hraje hrozně na drama a akci. Neskutečně křečovitě a trapně. jeden velký LOL efekt pak obstarává jakási rouška tajemna, kdy vodítka se dávkují pipetou (osobně se vsadím, že hodně lidí otupená kecama ji v prvních epizodách ani nezaregistrovala) a teprve s koncem série vystupují do popředí. Seriál také obsahuje více než malé množství zvrtatů typu “Luku, jsem tvůj otec”… stručně: nudné, utahane a debilní. Fuj. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si nechal Paniku docela líbit. Ohnivej Pohár z americký střední, sympatická Olivia Welch v hlavní roli i lehkej společenskej přesah se jevily jako slušnej guilty pleasure triptych. Zhruba od půlky začne zábava prohrávat s trapností. To, když scénáristi uhnou od prostoty samotnýho turnaje, a začnou si vycucávat záporáky z palce. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hloupoučký seriál,ale takovým tím neškodně zábavným způsobem.Není tu vlastně nic co by překvapilo,zvraty nijak nešokují,ale těch deset dílů celkem uteče.Jako jednohubka ok...60% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama