Reklama

Reklama

Emerson, Lake & Palmer reunion koncert 2010

(koncert)
  • Velká Británie Emerson Lake & Palmer: 40th Anniversary Reunion Concert
Hudební
Velká Británie, 2011, 87 min

Hrají:

Keith Emerson

Obsahy(1)

Strhující poslední společné vystoupení legendární britské kapely... Skupina Emerson, Lake & Palmer patří mezi nejuznávanější kapely rockové historie. Do své tvorby se nebála zařadit prvky klasické hudby nebo jazzu, a to činilo její tvorbu snadno rozpoznatelnou. Keith Emerson, Greg Lake a Carl Palmer začali spolu hrát v roce 1970, ale po devíti letech společné tvorby si dali dvanáctiletou pauzu. Nové spojení vydrželo jen sedm let. K poslednímu společnému vystoupení se kapela sešla v roce 2010 na festivalu v Londýně, kde pomyslně oslavila 40. výročí svého vzniku. Další koncerty už slavné trio bohužel nepřidá, protože v roce 2016 navždy odešli Keith Emerson a Greg Lake. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

V titulcích pořadu uvedeno: český i originální název Emerson Lake & Palmer Recorded Live At High Voltage Festival 2010; pódiová režie Marcus Viner; rok výroby 2012. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kouzelný retrozvuk a velmi kvalitní koncert. V jedné písni nechybí "kvákadlo", který v té době u nás musela mít každá rocková kapela. https://www.ceskatelevize.cz/porady/11496838268-emerson-lake-palmer-reunion-koncert-2010/ ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama