Reklama

Reklama

Všechno, co (dosud) vím

  • USA P!nk: All I Know So Far
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nikdy sem nebyl velký fanoušek P!nk,protože její hudba není zrovna můj styl,ale jelikož manželka jí zbožňuje,koukli jsme na její nový dokument a asi se ze mě fanoušek stane.All I know so far má totiž všechno co bych si od podobného dokumentu představoval.Působí přirozeně,je zábavný,vtipný a dojemný.Prostě funkční ve všech směrech.Sama P!nk tady pak vystupuje jako pokorný,pracovitý,milující a pochybující člověk a rodič a divák ani minutu nepochybuje o tom,že jde jen o nějaké PR a věří že taková opravdu je.A já tomu věřím taky...90% ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

P!nk poslouchám už leta a řadu jejích songů zbožňuju. Ale vůbec jsem netušil, jak pracovitý, talentovaný a lidský člověk to je. Akrobacie, jakou předvádí na koncertech, je neuvěřitelná. A kdybych byl jednou z poloviny tak dobrý rodič jako ona, budu mít obrovskou kliku. Po dlouhé době vážně parádní hudební dokument, který je radost sledovat. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Zcela bez námitek. Tohle mě vážně baví sledovat. Snad jedná věc, která mě mrzí, je to, že z tour Beatiful Trauma nevzniklo plnohodnotné DVD se záznamem koncertu. Materiál evidentně natočený je. Ale sledovat P!nk ať už na pódiu, v zákulisí při přípravách koncertu, či jako mámu dvou dětí, to je opravdu radost. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

"So what? I'm still a rock star, I got my rock moves..." Pink je prostě na jednu stranu střelená raketa, která v rámci mainstreamu vyčnívá, ovšem není to jejím punkovým účesem nebo tím, že chvílema doslova lítá po celým stadionu (jako tady klobouk dolů, na to by jen tak někdo nevlezl). Je to především vynikající zpěvačka, která je schopná přejít z jemné baladické polohy až k mírnýmu rockovýmu chrapláku ve výškách, což u ženských naprosto obdivuju. O tom si může většina popových rádoby zpěvaček nechat jenom zdát a radši jedou na playback. Tahle dáma ne, každej tón na tom živáku je přesnej, bez výjimky! A přestože moje hudební srdce tíhne k metalu, mám obecně takový dokumenty rád, protože sledovat ty přípravy a zkoušky, tu megaprodukci a to všechno kolem, to je prostě zážitek. A pak je tady samozřejmě ještě ta druhá rovina - lidská, rodinná, mateřská. Tohle není lehký a přináší to svoje oběti, který k tomu bohužel pochopitelně patří. Každou chvíli jinej hotel, jiný město, stát... je to něco za něco, bez toho to nejde. Na druhou stranu, když jsem to tak sledoval, ty děti se ve světě fakt neztratí, jak budou ostřílený tady tím vším. Toho bych se nebál... :) ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Na dokument z turné, ktoré divák navštívil a dokonca z toho mal výborný zážitok, sa človek pochopiteľne teší. This Is It to síce nie je, no za návštevu kina to asi stojí. Najmä koncertné pasáže si zaslúžia veľkú obrazovku a zvuk. Škoda prílišnej uhladenosti a 'čistoty', predsa len Pink je trošku viac rock n' roll (zrejme), rovnako to silne hraničí s promom. No na strane druhej, je to interprét, ktorý má veľký vplyv snáď na státisíce fanúšikov a fanúšičiek, ich životy, osudy, takže zodpovednosť je na mieste. Obrovská show, veľkolepé hudobné divadlo spracované do detailu, po všetkých technických stránkach. Gró dokumentu sa venuje Pink ako matke, ktorá sa aj popri dvoch deťoch a nekončiacich turné snaží byť plnohodnotnou matkou a zladiť dva nekompatibilné svety showbiznisu, koncertných hál, hotelov, lietadiel či autobusov s rodičovstvom. Čo sa je však zjavne aj darí. Privítal by som viac záberov nie zo zákulisia hotelových izieb, ale z pódia, viac o kapele (ktorú si Pink už roky drží v rovnakom zložení), viac o technickom zákulisí, plánovaní a pod. Škoda, príprava takéhoto mega turné a rôzne problémy s tým spojené museli byť zaujímavé. ()

Reklama

Reklama