Reklama

Reklama

Všechno, co (dosud) vím

  • USA P!nk: All I Know So Far
Trailer

Recenze (13)

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Na dokument z turné, ktoré divák navštívil a dokonca z toho mal výborný zážitok, sa človek pochopiteľne teší. This Is It to síce nie je, no za návštevu kina to asi stojí. Najmä koncertné pasáže si zaslúžia veľkú obrazovku a zvuk. Škoda prílišnej uhladenosti a 'čistoty', predsa len Pink je trošku viac rock n' roll (zrejme), rovnako to silne hraničí s promom. No na strane druhej, je to interprét, ktorý má veľký vplyv snáď na státisíce fanúšikov a fanúšičiek, ich životy, osudy, takže zodpovednosť je na mieste. Obrovská show, veľkolepé hudobné divadlo spracované do detailu, po všetkých technických stránkach. Gró dokumentu sa venuje Pink ako matke, ktorá sa aj popri dvoch deťoch a nekončiacich turné snaží byť plnohodnotnou matkou a zladiť dva nekompatibilné svety showbiznisu, koncertných hál, hotelov, lietadiel či autobusov s rodičovstvom. Čo sa je však zjavne aj darí. Privítal by som viac záberov nie zo zákulisia hotelových izieb, ale z pódia, viac o kapele (ktorú si Pink už roky drží v rovnakom zložení), viac o technickom zákulisí, plánovaní a pod. Škoda, príprava takéhoto mega turné a rôzne problémy s tým spojené museli byť zaujímavé. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Upřímné, lidské a krásné. P!nk jedná srdcem a je vidět, že není žádná povrchní pipina, jako spousta jejích kolegyň. Navíc ty její děti mě hrozně bavily, obzvlášť Jameson. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nikdy som je nemal rád, až pred niekoľkými rokmi som ju počul spievať naživo a vtedy som si povedal, že to je fakt pani speváčka, na rozdiel od napríklad Katy Perry či Britney Spears. Úžasný rozsah aj prejav. A v tomto dokumente prejavuje svoju ľudskú stránku ešte viac, takže to všetko okolo škandalózne je len póza. Škoda, že na slávu nepotrebujete svoju pravú stránku, ale byť čo najviac kontroverzný. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nikdy sem nebyl velký fanoušek P!nk,protože její hudba není zrovna můj styl,ale jelikož manželka jí zbožňuje,koukli jsme na její nový dokument a asi se ze mě fanoušek stane.All I know so far má totiž všechno co bych si od podobného dokumentu představoval.Působí přirozeně,je zábavný,vtipný a dojemný.Prostě funkční ve všech směrech.Sama P!nk tady pak vystupuje jako pokorný,pracovitý,milující a pochybující člověk a rodič a divák ani minutu nepochybuje o tom,že jde jen o nějaké PR a věří že taková opravdu je.A já tomu věřím taky...90% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

"So what? I'm still a rock star, I got my rock moves..." Pink je prostě na jednu stranu střelená raketa, která v rámci mainstreamu vyčnívá, ovšem není to jejím punkovým účesem nebo tím, že chvílema doslova lítá po celým stadionu (jako tady klobouk dolů, na to by jen tak někdo nevlezl). Je to především vynikající zpěvačka, která je schopná přejít z jemné baladické polohy až k mírnýmu rockovýmu chrapláku ve výškách, což u ženských naprosto obdivuju. O tom si může většina popových rádoby zpěvaček nechat jenom zdát a radši jedou na playback. Tahle dáma ne, každej tón na tom živáku je přesnej, bez výjimky! A přestože moje hudební srdce tíhne k metalu, mám obecně takový dokumenty rád, protože sledovat ty přípravy a zkoušky, tu megaprodukci a to všechno kolem, to je prostě zážitek. A pak je tady samozřejmě ještě ta druhá rovina - lidská, rodinná, mateřská. Tohle není lehký a přináší to svoje oběti, který k tomu bohužel pochopitelně patří. Každou chvíli jinej hotel, jiný město, stát... je to něco za něco, bez toho to nejde. Na druhou stranu, když jsem to tak sledoval, ty děti se ve světě fakt neztratí, jak budou ostřílený tady tím vším. Toho bych se nebál... :) ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

P!nk poslouchám už leta a řadu jejích songů zbožňuju. Ale vůbec jsem netušil, jak pracovitý, talentovaný a lidský člověk to je. Akrobacie, jakou předvádí na koncertech, je neuvěřitelná. A kdybych byl jednou z poloviny tak dobrý rodič jako ona, budu mít obrovskou kliku. Po dlouhé době vážně parádní hudební dokument, který je radost sledovat. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Zcela bez námitek. Tohle mě vážně baví sledovat. Snad jedná věc, která mě mrzí, je to, že z tour Beatiful Trauma nevzniklo plnohodnotné DVD se záznamem koncertu. Materiál evidentně natočený je. Ale sledovat P!nk ať už na pódiu, v zákulisí při přípravách koncertu, či jako mámu dvou dětí, to je opravdu radost. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Pink sice není moje cílovka, ale dokument se mi fakt líbil. Zajímavý pohled do rodinných vztahů a kočovnému životu. Zajímavé i pohledy do zákulisí a na zkoušky. Řehole jako prase! Víc takových filmů. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Pink je na celosvetovom turne a podla vlastnych slov taha so sebou manzela a dve deti. Venuje sa priprave velkolepej show a snazi sa byt skvelou matkou, napriek tomu ze sama stastne detstvo nemala. Dokument sa venuje zakulisiu a casu, ktory travi s rodinou. Podla zostrihov jej koncert musi byt pecka a isla by som nan. ()

Reklama

Reklama