Reklama

Reklama

Dennis - postrach okolí

(seriál)
  • USA Dennis the Menace
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, (1986–1988), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Série(2) / Epizody(78)

Seriál, který isnpiroval několik hraných filmů. Šestiletý Denis, který dokáže svými rosťárnami každého přivést k šílenství, je opravdu postrachem celého okolí. Blonďatý klučina s rozpustilou povahou žije se svým tátou, mámou a psem Rafem. Nejvíce legrace si ale užije s kamarády ze sousedství. Problémem však je, že se velká část jeho nezbedností úzce dotýk i nebohého souseda George Wilsona, který ze všeho nejvíc touží po nerušeném klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

ARI50 

všechny recenze uživatele

I kreslená tvorba se povedla má svoje mouchy ale to ani tak nevadí v celku slušně nakreslené a zpracované. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo tak dávno, normálne sa mi to meno znechutilo až do chvíle, keď som stretol jedno pekné dievča menom Denisa. Ale po novom ho opäť nemám rád, nehovoriac že sa v dnešnej dobe na Slovensku zaužívalo a najmä u rómskej menšiny, ale tento seriál bola taká podpriemerná zábava. Niekedy sa hovorí, že pomôžme chorým deťom, aby mohli znova vystrájať, ale na druhej strane je to prípustné do určitej miery a nemám rád rozprávky, ktoré k vyvádzaniu podnecujú deti. Podľa mňa však lepšie ako samotný film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že ho poznáme všetci. Prefíkané chlapča nekonečne otravujúci svojho suseda, pána Wilsona v príjemných a vtipných príhodách. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Jednu dobu se na to dalo celkem koukat, ale po čase mě dětské postavy, byť jen animované, začaly otravovat. Za mě doporučuji hranou verzi s Walterem Matthauem, kde jsou i ti prckové podstatně sympatičtější. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Pane Wilsone! To je legendární hláška Dennisa, který si často dělal prču z pana Wilsona a často mu dělal potíže. Původně chodíval tento celkem krátký seriál i na Jetix a já si celkem Dennisovy patálie zamiloval. Dennis sice byl někdy totální bezmozek a to, na co šáhl to zničil, nicméně v některých dílech Dennis překvapil a vyřešil problém, o kterém jeho rodiče by ani nepomysleli. Tenhle seriál, ačkoliv má krátké díly ani neurazí, ani nějak moc nepřekvapí, ale je celkem zábavný. Dennis s jeho psem Rafem zažívají plná dobrodružství a žijí si vlastním světem a kolikrát na to jeho příbuzní a rodiče doplatí, hlavně tedy již zmiňovaný Wilson. Za mě jednoduše jeden z těch lepších animovaných seriálů :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skutečně ne. Ani Denis hraný, ani animovaný, obě verze jsou příšerně otravné, příšerně nudné a příšerně nezábavné. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

V této kreslené verzi je ústřední "hrdina" ještě nesnesitelnější, celkové vyznění ještě dětinštější a následná migréna ještě pronikavější... ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Americká ztřeštěnost, která mě moc nebavila - opět, pokud byla ta možnost, velice rád jsem dal přednost jiným animákům. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Dennise jsem sledoval na Fox Kids v době hypu toho celovečerního rodinného filmu a už tenkrát mi přišel animovaný Dennis jako nuda, kde byl zajímavý jen pan Wilson. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Mám to přesně opačně než ostatní - jako malému se mi to celkem líbilo a film jsem později moc nemusel. ()

Reklama

Reklama