Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve školní laboratoři dělá profesor Fuller pokusy na netopýrech. Výzkum probíhá bez problému, než se v areálu najde znetvořené tělo. Vzápětí se zjistí, že zmutovaní netopýři zmizeli z laboratoře. Genetické experimenty z nich vytvořily krvelačná a zuřící monstra. Poháněni touhou po krvi napadají obyvatele města. Útoky se stupňují. Strach se šíří ulicemi. Lidé jim svými smysly nestačí. Noc patří nenasytným zrůdám... (Intersonic)

(více)

Recenze (16)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podľa tunajších nízkych hodnotení a kritických komentárov som predpokladal, že tento film bude totálny odpad! Napriek tomu som si ho pozrel a musím konštatovať, že sa mi to nezdalo až také hrozné. Videl som už omnoho úbohejšie tituly. Po všetkých tých zmutovaných žralokoch, krajtách, chobotniciach, aligátoroch, pytónoch, kobrách, varanoch a čo ja viem ešte akej hávede mi kŕdeľ agresívnych mäsožravých netopierov prišiel celkom vhod. Samozrejme, že to nie je snímok, ktorý by ašpiroval na cenu filmovej akadémie. Je to nenáročný, béčkový, americký soft horror o vražedných netopieroch. ** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je absolutní ztrátou času a pokud jste si ho ještě nekoupili či jinak nesehnali, tak to raději ani nedělejte. Nedokážu si pomalu vzpomenout na jedinou pozitivní věc, kterou bych mohl pochválit. Snad jen na několik vtipných hlášek nebo momentek na které ovšem velmi brzy zapomenete. Laciný scénář filmu je snadno předvídatelný, nudný a plný nesmyslů. Netopýří filmy všeobecně patří mezi nejhorší zvířecí horory, protože se zatím až na pár výjimek nenašel nikdo, kdo by udělal pořádné speciální efekty. Většinou se totiž filmaři spokojí s gumovým tvorem na provázku, jehož pohyby jsou naprosto nepřirozené, nebo digitálním hejnem, jenž nedokáže pořádně změnit směr letu a je na úrovni animovaných filmů. A to bych možná ještě nějakému tomu anime ublížil. Tady tomu není jinak. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Ono to ani nie je zvierací horor. Teda je, ale po väčšinu času je to nudné vyšetrovanie vrážd. Netopiere sú digitálne a málo uveriteľné. Občas ma potešila nejaká tá hláška, ale sympaických hercov tu moc nenájdete. NETOPIERE boli podobne lacné, ale robili to ľudia, čo rozumejú žánru. Tesáky ma nezhnusili, aj keď ide o značne zbytočný film... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ne každý netopýr je Batman a ne každý film o lidožravých netopýrech horror. Ale může to být alespoň zábavná komedie. A tohle je tak miloučky přitroublé, že jsem se u toho docela bavil. Je to asi jako kdyby jste vypustili hejno nebezpečných zvířat do vašeho oblíbeného rodinného seriálu (Plný dům, Kutil Tim, Krok za krokem), párkrát je ukázali a nenechali je nic dělat před kamerou. Vždyť už jen ten český název, Tesáky, stojí za pozornost. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Normální netopýr má zuby přibližně 3 mm dlouhé. Profesor Fuller vyšlechtil netopýry, co mají zuby 6 mm dlouhé a jsou neobyčejně agresivní. Jednoho dne však netopýři uniknou, zabijí profesora a zmizí. Ne však na dlouho. Brzy začnou umírat lidé z okruhu bohatého podnikatele a developera Carla Harta, který za babku skupuje domy starousedlíků, včetně farem, aby na jejich místě vybudoval domy pro pracháče. Detektivka Ally Parksová společně s veterinářem Johnem Winslowem se pokoušejí přijít celé věci na kloub. Není to jednoduché, jelikož Hart má pod palcem celé město včetně šerifa. Záhy se ukáže, že netopýři se stali nástrojem pomsty. Jednoduchý svižný děj, kde krvelační okřídlenci zabíjejí nejen lidi, ale i zvířata. Zmasakrovaná těla však kamera neukáže. Winslow je švihlý, snad proto komedie. Levná oddechovka pro nenáročného diváka. Existují ale horší. Netopýři jsou fajn. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama