Reklama

Reklama

Dej mi křídla

  • Francie Envole-moi (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Thomas (Victor Belmondo) tráví noci v klubech a dny v posteli. Zanechal studia na univerzitě a užívá si bohatství svých rodičů. Jednoho dne však jeho otec, uznávaný doktor Reinhard (Gérard Lanvin), učiní synovým eskapádám přítrž a zcela ho od svých peněz odřízne. Přinutí také Thomase, aby se postaral o jeho mladého pacienta. Marcusovi je dvanáct let a žije sám s matkou. Narodil se s vážnou vadou a svůj čas dělí mezi ústav pro nemocné děti, kde navštěvuje školu, a nemocnici. Toto setkání oběma mladíkům navždy změní život... (HBO Max)

(více)

Recenze (14)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vnuk Belmonda tu v prvních minutách rozjel naprostýho píčuse. No a i když se mu do života nachomejtl nemocný Marcus, pořád se z té škatulky tak nějak nedokázal vyhrabat. Film je to ale hezký. Klasické téma, kde se potkají na jedné straně inkriminovaný píčus a na druhé straně nemocný člověk a oba si tak nějak přátelstvím vypomůžou. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Belmondův Victor by dědu nezapřel i kdyby nakrásně chtěl. Ta podoba je jasná. Je to další klasický film o nevyléčitelné nemoci i když mám pocit, že na začátku je napsáno "podle skutečné události", ale takových už tady taky bylo hafo. No všechno je možný. Já vím, čpí to patosem, nevyhne se to klišé, ale když na mě to asi někdy funguje, takže pánové a dámy já tam šoupnu tu čtyřku bez uzardění:-) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to jako plátek průmyslově vyráběného bílého chleba, který má odříznutou kůrku. Bez velké chuti. Zkažený bohatý párty típek je placen svým otcem, aby strávil čas s chudým černým chlapcem se srdeční vadou. Francouzská fetišizace postižených lidí. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Uhladenejšia verzia nemeckého originálu Spolu to dáme (2017). Francúzsko-taliansky remake je však menej vtipný, a výrazne citovo chladnejší. .......originál sa dá vidieť i viackrát, pri remakeu vás opätovné pozretie ani len nenapadne. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

záměr asi dobrý -ukázat  dobrý skutek.Ale scénář příšerný na hraně odpadu.Duchem chudé dialogy už mi řádně pily krev.Victor Belmondo sdědil po dědovi vizáž ale ne charisma. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Veľmi podobný námet ako Intouchables, silný príbeh o dvoch ľuďoch, ktorí si pomohli navzájom len v mladšom vydaní.Natom sa nedá moc pokaziť keď zafungujú emócie a tu fungujú,aj ked je to klišé,na mňa tieto veci proste zaberajú.Velmi príjemný film. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Stejný námět jako Nedotknutelní. Trošku horší zpracování, ale ještě pořád docela dost dobré. Hlavně díky dětskému představiteli o dost více dojemné. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Týchto filmov je spústa / Spolu to dáme, 12 podmienok k dedictvu / , niekedy to dopadne dobre niekedy, sa človiečik nevylieči, alebo sa o tom nehovorí. Film skončí v radostnej časti života. Ale jedno majú spoločné, ako ukázať človeku s nulovými problémami, čo prežívajú ľudia, ktorým chýba hlavne zdravie a aj tak nejak peniaze. Škoda, že nenatočili film o nezištnom pomáhaní. ()

Reklama

Reklama