Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Recenze (743)

mcamino 

všechny recenze uživatele

Nemám co k tomu psát, prostě druhý dokonalý počin,nemám slov, srdcovka. Na této trilogii je skvělé, že na sebe díly úzce navazují a je to jeden příběh rozdělený do tří dílů, to je skvělé. ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, že se mi druhý díl líbí více než první. Možná to bylo tím, jak se vše úplně geniálně propojilo a bylo to napínavé až do konce. Člověk si už už myslí, že je po všem, a ono zase ne. 2015 sice vypadá trochu jinak, ale to nevadí. Kdyby bylo zoto vymyšleno společně s jedničkou, byli by to ale ještě více geniální. No a na konci hezky připravená půda pro trojku. Těším se.. 😏 ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Hviezdy sa vracajú vo veľkom štýle. Myslel som si, že už to na originalite veľmi stratí, ale Zemeckis mi ukázal, že kreativita je krásna vlastnosť. Raz ste v prítomnosti, potom v budúcnosti, neskôr zase v minulosti, v zápätí sa znovu presuniete do prítomnosti...a ďalej už ani neviem, ale vlastne mi to vôbec ani neprekáža. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Filmová série s jedním z nejlepších scénářů vůbec. Díky tomu a samozřejmě i skutečnosti, že se jedná o autorský počin, baví od začátku až do konce, což se málokteré sérii kdy podařilo. Díky tomu se tahle krásná záležitost stala legendou. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Milujj tuhle serii, hlavne jako decko a nactileta jsem se divala hodne casto, ale tenhle dil se mi libil o dost mene, nez ty ostatni. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už po tolika letech není tak nadčasový a originální tak jako první. “Budoucnost” 2015 je bohužel už za námi a opravdu neodpovídá 😁. Každopádně jde o slušný pokus a dobrou zábavu. Celkem 3,4* ()

Maverick* 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo tvrdí, že Kmotr 2 nebo Vetřelci jsou světlým příkladem, kdy má dvojka potenciál překonat jedničku, pak by neměl ani zapomenout na rockujícího Martyho na promočním večírku. ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Tak presne taký pocit som mal na začiatku jednotky...že to bude pomotaná somarina, presne taká ako je toto. Občas dobrá scéna, občas dobrý vzrat, ale celkovo sa mi to vôbec nepáčilo...možno trošičku miestami. Som úprimne zvedavý na tretie pokračovanie...:-) ()

Tonis 

všechny recenze uživatele

Málokedy sa podarí, že by pokračovanie pôvodného filmu bolo vysoko kvalitné a nečerpalo by pritom iba zo slávy a zárobku pôvodného filmu. To sa ale nedá povedať o Návrate do budúcnosti 2, ktorému sa v podstate nedá nič vytknúť a iba ho chváliť. Starú známu dvojku Martyho a vedátora Dr. Browna v podaní Michael J. Foxa a Christophera Lloyda opäť zas dopĺňa skvelý dynamický scenár a množstvo akcie, humoru, prepracovaných dialógov, a nezabudnuteľných hlášok. Podľa môjho osobného názoru dvojka v mnohých veciach určite preskočila pôvodný diel. ()

papinak 

všechny recenze uživatele

Skvěle promyšlené a do sebe zapadající. Jistě našlo by se pár časoprostorových kopanců, ale vzhledem ke komplikovanosti přesunů je s podivem, že vše bylo ještě takto dobře zvládnuté. Zábavností a kreativitou naprosto srovnatelné s prvním dílem a leckdy má nad jedničkou trochu navrch. Výborná je opět i po všech těch letech triková úroveň u které museli v té době lidé otvírat ústa dokořán. ()

Vindemiatrix 

všechny recenze uživatele

Oproti skvělé jedničce trochu překombinovaný děj. Navíc mi lezlo na nervy "komediální" přehrávání některých herců (hl. Wilsona) - asi aby i ten nejzabedněnější divák pochopil, že je celý film jedna velká nadsázka. Při velkém váhání, zda dát tři nebo čtyři hvězdičky, nakonec rozhodla nostalgie a úcta k trilogii jako celku. ()

matkoslav1 

všechny recenze uživatele

A pak že dvojka nemůže překonat jedničku! Dějem se dostaneme nejen do minulosti, ale taky do budoucnosti, začínají se zde rozvětvovat myšlenky o časovém paradoxu... Navíc taky zazní "Johnny B. Goode" v podání Michaela J. Foxe (já tu píseň od něj miluju!) a máme zde povedený time travel... A všimli jste si, jak si v roce 89 mysleli, že bude vypadat svět v roce 2015? A co z toho všeho máme doopravdy? =) ()

Paan 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Návratu do budoucnosti byl pro mě dlouho nejlepší. Asi proto, že zatímco leckteré vážně míněné představy o nedaleké budoucnosti vypadají dnes směšně, tady je budoucnost zdařile na hlavu už z podstaty. A já radši vyvedenou fantazii o budoucnosti s létajícím DeLoreanem, fúzním reaktorem na slupky od banánu a zneužitým sportovním almanachem než o minulosti, kde se takové blázniviny vymýšlet nedají. Postupem času si ale u mě tahle část získala místo výsadního postavení postavení rovnocenné. Ne snad ku její škodě, ale spíš ku prospěchu té první a třetí... To be concluded... ()

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama