Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na francúzsko-rakúskych hraniciach počas 1. sv. vojny je orientálny kňaz, kaplán francúzskeho koloniálneho regimentu, odsúdený k väzeniu, pretože preukázal silu premeny ľudí na zombie. Tento kňaz chce spáliť pergamen, na ktorom je lokácia tajnej "zombie" formuly. Plukovník Mazovia (Roy D'Arcy) kňaza zavraždí a získa pergamen. Po vojne je pripravená expedícia do Kambodže, aby našla a zničila tajomstvo zombií. V skupine je plukovník Mazovia, študent mŕtvych jazykov Armand Louque (Dean Jagger), Angličan Clifford Grayson (Robert Noland) a generál Duval (George Cleveland) so svojou dcérou Claire (Dorothy Stone). Expedícia prichádza do Angkoru... (matriosa)

(více)

Recenze (10)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na to že Halperin dříve natočil zábavnou legendu White zombie a chtěl udělat volné pokračování, tak člověk by čekal že se bude bavit, ale chyba tenhle film je strašně nudnej. Táhne se jak prase a na celou vzpouru se musí čekat 62 minut! Pak vznikne 3 minutová vzpoura. Mezitím sledujeme bůh ví co nějakou romanci a to nás přece nebaví. Aspoň že scény v bažině či kde to bylo byly pěkně udělané. Ale jinak zklamání. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na pěknou švandu: zombie vojáci v zákopech první světový války, to bude řacha, těšil jsem se. To teda jo. Vyklubal se z toho patrně nejhorší "horor" z první půlky dvacátýho století, jaký jsem kdy viděl. Donekonečna žvanící postavy melou pitomosti, ústředním tématem filmu je hloupej milostnej motiv, příšerný herecký výkony a člověk už se modlí, aby byl konec. Á propos, když jsme u konce: titulní vzpoura zombií se odehraje přesně tři minuty před koncem. Fakt, bez prdele. Abych jen nekritizoval, i zde byly světlé stránky - vedle příjemné délky (a i tak se ta hodina šíleně vlekla!) tu jsou celkem hezky udělané levné kulisy Angkoru, takže když se hrdina brodí močálem, něco do sebe to má. Ale jen něco, protože vzápětí dojem přebije tak moc do očí bijící zadní projekce. Hrůza a děs. Ale ne taková, co od hororu očekávám. ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Príbeh sa odohráva kdesi vo vojnovej zóne v Kambodži. Stupídny film, ktorý sa ťažko dá nazvať horrorom, ani vojnovou drámou, ani dobrodružným... Kulisy sú primitívne ( scény z džungle mali radšej točiť v botanickej záhrade ), herecké výkony otrasné ( postavenie hercov v niektorých scénach je také, aby repliky vedeli prečítať ). Lacné, nudné, zbytočné ! www.jonhs.net/freemovies ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejenom že je zápletka neskutečně nudná, ale množství scén na sebe ani pomalu nenavazuje, jsou chaotické, plné nezáživných dialogů a hlavně téměř bez zombie. Ty se objeví jen na začátku u zákopů a potom až ke konci samotného filmu. Místo toho divák sleduje nudnou romanci mezi milostným trojúhelníkem, chatrné herecké výkony (tak oni ani díky scénáři neměli moc co hrát), atmosféra až na pár světlejších okamžiků taky dost stagnuje a slavná vzpoura z názvu se objeví těsně před závěrečnými titulky. Tento film bohužel můžete minout naprosto bez povšimnutí. Bílá Zombie a Vzpoura Zombií jsou jako den a noc. Halperin zklamal na plné čáře. Tohle volné pokračování už pomalu není ani podprůměrným filmem. Od úplné katastrofy to zachránilo opravdu jen pár scén, což je zatraceně málo. 30% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

"Čau, hele mám skvělej námět na film. Bude se to jmenovat Vzpoura Zombií." "No to zní luxusně a o čem to bude?" "V tom je právě ten fór, vůbec o ničem. Akorát na konci dojde ke vzpouře zombií," "Tak to je skvělý. Seženu pár komparzistů, který obsadíme do hlavních rolí a jdeme to hned natočit, ať to za dva týdny může jít do kin." "Jo jo, a pak budeme stát před kinem a koukat, jak lidi znechucený a znuděný v půlce odchází, ha ha ha." __ Tento vtipný dialog jsem vymýšlel celou hodinu, abych se tolik nenudil. Pak mě napadlo, že by se můj komentář k filmu dal shrnout do jedné věty: "Debile, co sis to zase pustil?" Odpad tomu nedám, protože ho těmto starým filmům nedávám. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ukážka toho, ako zúžitkovať prebytočný filmový materiál a nahnať hercov ´´vo vlastníctve´´ pred kamery, aby len tak nepostávali po štúdiu? Scenár nula, herci nula...všetko nula celá päť. Boli časy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se člověk dostane k těm starším kouskům, někdy se docela diví, co vlastně objeví. Tenhle film je volně dostupný na YouTube, práva už se na něj nevztahují. Popravdě, ani se není moc čemu divit. Zombie v názvu je naprosto nesmyslné, protože se zde zombie fakticky nevyskytují, a to ani v žádném metaforickém smyslu. Z tohoto důvodu je film sám o sobě jen takový úlet, který je romancí – a pěkně nudnou – více než hororem. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Unofficial sequel k filmu White Zombie nemá to, čo mal originál, Belu Lugosiho. To čo ťahalo celý predchádzajúci film tu chýba a my sme len svedkami toho ako sa uncredited scenárista vyriadil na nezmyselných dialógoch a situáciach a Halperin z toho nevedel spraviť v podstate nič. Horor bez atmosféry nezachraňujú ani Lugosiho oči použité z predchádzajúceho filmu a ani vzbura zombiekov, ktorá príde len tak aby sa nepovedalo. Najviac však zamrzí, že miesto Karibiku sa ocitáme v Kambodži, čo tomuto druhu typických voodoo zombiekov vôbec nesedelo. Nejako sa ani nedivím, že tento film zničil Halperinovi kariéru. ()

grafvonlugos 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl fakt špatnej film. Když budu parodovat místní celebritu Kulmona, tak se mi chce říct - Tento film již nechci vidět nikdy znovu :-D ()

Reklama

Reklama