Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V sobotu 8. 2. 1964 vystupuje na newyorském letišti z letadla čtveřice kluků, známých jako Beatles. O den později mají vystoupit ve známé TV show Eda Sullivana. Propuká "Beatlemánie". Pro sedmnáctiletou Rosie jsou Beatles smyslem života, a tak vymyslela s kamarádkami výlet do New Yorku. Cestou se k nim přidal ještě drsňák Tony. V New Yorku je ale čeká zklamání. Hotel, ve kterém jsou jejich božstva ubytována, je policií hermeticky uzavřen, aby dovnitř nepronikla ani myš. Jenže vynalézavost fanynek nezná mezí. Začíná hon na Beatles... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

markotter 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné, jednak jsem zavzpomínal na populární brouky a jejich písničky, jednak jsem se párkrát docela dobře pobavil, co všechno byly holky (a kluk) schopný udělat pro shlédnutí svých idolů. Ze začátku chvilku trvalo, než se všechny postavy představily a udělal jsem si v nich pořádek, ale pak už to jelo až do konce v duchu největších hitů Beatles. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

I Wanna Hold Your Hand zobrazuje přesně to, pro co Beatles nesnáším. Ty jejich fanatický faninky, který okamžitě zkazily jakékoliv veřejné vystoupení svým neskutečně otravným a zabitíhodným vřískotem. Řemeslo však odvedené velmi kvalitně, Zemeckis uměl. ()

zdenek305 

všechny recenze uživatele

Dobře natočená hudební komedie na téma slavné Beatlemánie s muzikálním nádechem. Ječicí fanynky snažící se za každou cenu dostat co nejblíže k nejslavnější čtveřici světa je usměvavě srandovní bez vulgarit, drog nebo jiných neřestí a i přes absenci těchto věcí je to skvělá koukatelná komedie provázená mistrovskými písněmi od Beatles. Režisér také dobře vyřešil otázku, kdo bude hrát samotné Beatles. Díky záběrům z kamer na opravdové Beatles a s herci ztvárňující je zabíranými kamerami zezadu, vytvořil pro skalní fanoušky dobrý kompromis. Škoda jen, že takovýchto komedií je dnes jak šafránu... ()

Reklama

Reklama