Reklama

Reklama

Tajemné křížovky: Hádanka smrti

(TV film)
  • USA Crossword Mysteries: Riddle Me Dead (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Redaktorka křížovek Tess je pozvána do oblíbené televizní soutěže, ale její moderátor je nečekaně zavražděn. S pomocí detektiva Logana O'Connora se proto snaží zjistit, kdo za tím vším stojí. (HBO Max)

Recenze (4)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé krížovky, kde som si bol od začiatku istý, kto je vrah aby sa mi v závere ukázalo, ako šeredne som sa mýlil. Nie o veľa, len o trochu. Takže opäť fajn detektívka, ktorá pekne plynie. 2 z 5 ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Postavičky hrají různými charaktery a to je zajímavá podívaná. Ale dal jsem 3*, tak zase klid, ano? Očekávání detektivního příběhu je celkem naplněno a zvědavost diváka zastře, když Tess a Logan nepřidají nic nového. Vždy očekávám, jak mne pobaví Loganův jídlamilující otec. Někdy se dočkám, někdy ne. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

V podstate podobné ako to bolo v prípade tejto série naposledy. Aj keď možno na druhú stranu je tu zaujímavejšia záhada. "Crossword Mysteries: Riddle Me Dead" nevybočuje síce z konceptu klasickej Hallmark krimi s Lacey Chabert v hlavnej role, ale pozerá sa na to dobre. Herci sú kompetentní, je tu niekoľko dobrých odbočiek, ktoré vedia celkom zamotať a čo je plus, tak záhada tentokrát nie je tak predvídateľná ako naposledy a okrem toho som nemal toľko súcitu ani voči obeti, pretože sa správal ako celebritné hovado. Takže som sa ani nedivil, že skončil uškrtený. Čo povedať k tomu viac? Neviem. Ak máte radi TV krimi od Hallmarku s troškou romantiky a milostného trojuholníku (jop, aj to tu máme), tak si to čeknite. Za jedno pozretie stačí. A je to celkom fajn. Najmä vdaka našim protagonistom, ktorí fungujú dobre. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krížovkárka v osvedčenej forme, opäť si šla svoje, detektívny prípad na úrovni tohto formátu a trochu osobnej romantiky. Klasický priemer, ktorý je ale o dve triedy vyššie než akákoľvek Rosamunde Pilcherová. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama