Reklama

Reklama

U2: Rattle and Hum

(koncert)
  • USA U2: Rattle and Hum
Trailer

Obsahy(1)

Velkolepá explozivní show provázela koncertní šňůru legendární skupiny U2 po USA. Jedno úžasné vystoupení střídalo druhé, včetně horkého duetu Bona a B.B. Kinga. Nyní máte jedinečnou příležitost vychutnat si znovu jejich koncertní vystoupení napříč Amerikou, od ulic Harlemu až po Graceland - domov Elvise Presleyeho.

Playlist: 01. Helter Shelter
02. Van Diemen's Land
03. Desire
04. Exit
05. Gloria
06. I Still Haven't Found What I'm Looking For
07. Freedom For My People
08. Silver And Gold
09. Angel Of Harlem
10. All Along The Watchtower
11. In God's Country
12. When Love Comes To Town
13. Heartland
14. Bad
15. Ruby Tuesday
16. Sympathy For The Devil
17. Where The Streets Have No Name
18. MLK
19. With Or Without You
20. The Star-Spangled Banner
21. Bullet The Blue Sky
22. Running To Stand Still
23. Sunday Bloody Sunday
24. Pride (In The Name Of Love)
25. All I Want Is YouATION 2 (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

POMO 

všechny recenze uživatele

Výborne skomponovaný hudobný dokument zo zákulisia, prekladaný koncertnými vystúpeniami, v ktorom mi ale trochu vadilo, že kapela pred kamerou odpovedá na režisérove otázky ako banda sfetovaných retardov. Asi si kladiem na svojich obľúbencov zbytočne vysoké nároky aj v smeroch, ktorým by som nemal prikladať toľkú váhu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $8,600,823Tržby Celosvetovo $9,200,000║ pôsobivé /90%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Mississippi and the cotton wool heat..“ Jako nekritický fanda partičky kolem Paula Hewsona nemůžu zkrátka hodnotit jinak. Where the streets have no name z koncertu v Tempe, Arizona je přímo nadpozemské a když už to člověk vidí x-krát, tak si všimne i takových malých, leč významných detailů, jako je Bonova dětská radost ve tváři, když jej pochválí B.B.King po společné zkoušce When the love comes to town. Obrovská studnice energie a tvůrčí období, kdy do toho hoši z Dublinu dávali 120 % srdce. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto je podobný prípad ako 101 od DM. Namiesto monumentálneho záznamu koncertu množstvo zbytočných kecov, ktoré ma nijak zvlášť nezaujímali. Ak ste fanúšikom kapely, dočítate sa o nej všetko z médií, ak sa mám na nich pozerať a počúvať ich, chcem radšej celý záznam z nejakého peckového štadiónového koncertu. Ale ich rozhodnutie natočiť takýto dokument chápem, význam to určite má. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Poslouchal jsem na půl ucha při vaření oběda, ale pak jsme si postili některé skladby znova. In The Name Of Love asi 5x. Už se těším, až si v klidu a do slušných sluchátek pustím všechny skladby ještě jednou! ■ Viděno (slyšeno) znova, první dojem byl správný. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Tuhle píseň ukradl Charles Manson The Beatles a my si ji teď krademe zpět." Zapomeňte na ta spektakulární vystoupení ze Zoo TV Tour nebo Popmart Tour, co jela tahle irská parta v devadesátých letech. Jestli nějaká dekáda patřila U2, tak určitě osmdesátky, kdy ještě opravdu hráli rock'n'roll, rock'n'roll bez pozlátka. Už otvírák, cover Helter Skelter od The Beatles, to řádně rozčísne a rocková jízda je to až do závěrečné Pride. Tohle jsou pro mě U2. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejnášlapnutějších hudebních koncertů, které kdy spatřili světlo světa a moje oblíbená placka U2. Skvěle zpracované, vynikající muzika, nové verze klasických songů... Není jiná možnost než pět hvězd. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny fanoušky U2. Celá kapela na vrcholu, vynikající verze písniček častých i těch méně obvyklých, některé stejné, některé (ISHFWILF) úplně v jiné atmosféře. Skvěle slito dohromady. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

100 % - Na DVD mám i nikdy nevydanou uncut verzi - je to mazec :) Nejradši z R&H mám ale With Or Without You, ta je tady tak krásně zahraná, jak jsem ji nikdy předtím ani potom už neslyšel... ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Hudebně pěkné, dokumentaristicky nudné. Čím déle jsem to sledoval, tím více mi lezl na nervy uhýkaný a uhekaný Bono. Pro fanoušky ráj, pro mne to byly jen pomalé písničky, které jsou silné v textech. Bono chce spasit svět. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si kdyz U2 byli v roce ´97 na Strahove tak bezel tenhle film v TV. V ty dobe jsem samozrejme o nejake csfd ani nevedel takze jsem nemohl tento film nijak hodnotit, protoze jsem od te doby totalne zapomel o cem to bylo. Az pred ctrnacti dny, kdyz jsem se vratil z koncertu U2 z Polska jsem to nekde vystrachal a podival se na toto dilko a jeste pln dojmu ze sedmdesatitisicoveho kotle z Katowic jsem si jen spokojene pokyvoval a chrochtal. Uzasna muzika, uzasny film, povinost pro vsechny fanousky teto irske ctyrky. ()

Tomesh 

všechny recenze uživatele

U2 je balzám pro mou duši. Album Joshua Tree (a to ne pouze první tři písně) pro mě znamená absolutní vrchol, takže tento dokument nemohu hodnotit jinak. ()

Nassau 

všechny recenze uživatele

Jasné. Jsou to U2 a kdybych je neměl rád, tak se na to jednoduše nepodívám. Ale jsem trochu zklamán. Rattle and Hum má být totiž koncertní film a v tom je ten problém. Phil Joanou totiž podle mého názoru nevěděl, co chce natočit. Půlka filmu (?) je v duchu lehce dokumentárním. Je tu pár rozhovorů (ze kterých se ale nic nedozvíme), zajímavé záběry a nejen koncertní záznamy. Po polovině jde ale v podstatě o záznam koncertu, i když nutno říci, že netradičně natočeného. Čím tato nahrávka chce být je mi záhadou. Dojem tak napravuje fakt, že jde o skvělou muziku. (60%) ()

Rumcajs 

všechny recenze uživatele

Dokumentární záznam amerického turné skupiny U2. Vynikající, skvělé, musíte vidět, skupina na vrcholu slávy. Improvizovaný koncert na střeše hotelu, vystoupení s církevním sborem a další a další lahůdky. ()

lsd 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný výlet s U2 do Ameriky. Jamování s B.B. Kingem je úžasné, stejně jako píseň Angel in Harlem zpívaná Bonem ve vrcholné formě s přispěním Harlemského gospelu. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

U2 v najlepšej forme. Mali to ale urobiť ako čiste koncertné vystúpenie lebo tie ich vyjadrenia medzitým za veľa nestáli.. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Bolo to ako bublajuce natlakovane sampanske a toto dvd odstrelilo zatku. Mozno najlepsia verzia WTSHNN a urcite najlepsia verzia With or without you. ()

Reklama

Reklama