Reklama

Reklama

Vstupenka do ráje

  • USA Ticket to Paradise (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když vám dcera, která tráví prázdniny na Bali, oznámí, že se tam zamilovala a bude se vdávat, pravděpodobně skočíte na první letadlo a poletíte jí to rozmluvit. Přesně to se stalo Georgi Clooneymu a Julii Roberts v rolích šokovaných rodičů, kteří se rozhodnou zachránit svou dceru Lily před následky letní lásky. V tomto směru mají koneckonců bohaté zkušenosti. Před devatenácti lety se po podobném vzplanutí vzali, před čtrnácti lety pochopili, že to nebyl dobrý nápad, a ukončili to dobrodružství rozvodem. Od té doby se snaží jeden druhému vyhýbat, co to jde, protože vědí, že každé jejich setkání skončí hlasitou hádkou. Teď však vyhlásili dočasné příměří, aby vysvobodili svou dceru „ze spárů“ chytrého, hezkého a podnikavého domorodce, který se živí pěstováním a prodejem mořských řas. V přípravě rafinovaných pastí, jež mají jejich dceři sundat růžové brýle, jsou sice velmi dobří, žádná z nich však nesklapne tak, jak naplánovali. Co je ovšem horší, kulisy mořského ráje začínají probouzet vzpomínky na tu hezkou část jejich společné minulosti. A i když se brání zuby nehty, nebezpečí, že do toho znovu spadnou, doslova visí ve vzduchu. Tahle záchranná operace se zkrátka vyvíjí naprosto nečekaně. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vec, ktorá nemá dôvod uraziť. Je presne taká, ako sa javí z plagátu. Oceňujem veľmi, že si to udržuje odstup od sentimentu aj hlúpych emócií a všetko je tam pekne vyvážené. Aj vtip, aj romantika. Všetko sa to pohybuje v zaužívaných hraniciach a nemá potrebu to šokovať, alebo byť iné. Taká starosvetská romantika, ktorých sa kupodivu dnes až tak veľa nerobí. Veľké pozitíva sú: fungujúca chémia medzi Juliou a Georgom, nádherné prostredie Bali a krásna Kaitlyn Dever, ktorá kupodivu dostáva viac priestoru, ako by sa pre takúto postavu v takomto žánri hodilo. Čo ma potešilo o to viac. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začíná se blížit podzim, což jsme dneska na počasí silně pocítili a upřimně je to na hovno období co se blíží a o to víc vyniká tenhle biják se svejma luxusníma letníma exotickejma exteriérama, ach bože, ideál se po filmu sbalit, vzít plavky a letět se zazimovat na Bali. Ustřední pár Julie s Georgem má mezi sebou potřebnou chemii pro podobně romantickou komedii, takže když má rozesmívat, tak rozesmívá, když má jít na srdce, jde na srdce. Myslím si, že pro pár co hledá pohodu, zábavu a romantiku je tohle fakt top film. Mně osobně hrozně seděla postava George Clooneyho, humor který praktikovala je přesně v mém stylu a Geroge tohle umí výborně podat, vlastně pořád nemám jasno jestli nejsou tři hvězdy málo, uvidíme možná to tady ještě přehodím. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Když by se mě někdo zeptal, jaké filmové období mám nejraději, řekla bych: devadesátky. Dekádu, ve které vzniklo velké množství kultovních záležitostí různých žánrů, blockbustery, které dodnes neztratily kouzlo, skvělé animáky nejen od Disneyho, ale také rodinné či romantické komedie plné áčkových hvězd a jemného nenásilného humoru. A právě do poslední jmenované skupiny bych zařadila také Vstupenku do ráje, která je neskutečně předvídatelná, ale její tvůrci měli v rukávu tři esa: Julii, George a ráj na zemi jménem Bali. Mně to ke štěstí stačilo :) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi předvídatelné a ne zrovna originální, kombinace všech těch řeckých a jiných svateb, Abba muzikálů a podobně. Jediné co to má a co ostatní nemají, je George a Julia. Ústřední pár je v kýčovitém exotickém ráji, který mi brzy lezl na nervy, osvěžující a vtipný. Julia je sice už krapet vysušenější, ale její úsměv pořád rozzáří celé okolí a Cloonymu role prošedivělého sarkasticky hláškujícího frajera vysloveně sedí. Typově je to prostě dokonalá variace na Seana Conneryho a takhle bych ho rád viděl ještě mockrát. Kromě těch dvou tam není moc zajímavého, ani myšlenkou, ani obsazením. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Já neříkám, že je to kdovíjaká vysoká filmařina, ale koukalo se na to dobře. Reálně bych to viděl na poctivé tři *. Ovšem přilepím ještě čtvrtou, za vizuální stránku, je to krásně barevné, někdy možná až moc:), a taky za ústřední dvojici Julia Roberts a George Clooney. (Ne)fungovalo to mezi nimi vcelku dobře, Julia má pořád svoje kouzlo, a i jako chlap musím konstatovat, že tady bylo celkem zábavné sledovat George. "To je dobře, že to není soutěž". :)) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Přestože se děj filmu odehrává na Bali v Indonésii, byl natočen v australském Queenslandu. (honzikk)
  • Během závěrečných titulků běží nepovedené scény. (griph)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

George Clooney není na prodej

George Clooney není na prodej

04.12.2021

Hollywoodské hvězdy často více než na filmech vydělávají v reklamě - kolikrát jste v poslední době viděli George Clooneyho ve filmu a kolikrát jen pít Nespresso? Jedna firma ale zjistila, že slavnou… (více)

Reklama

Reklama