Reklama

Reklama

Vstupenka do ráje

  • USA Ticket to Paradise (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když vám dcera, která tráví prázdniny na Bali, oznámí, že se tam zamilovala a bude se vdávat, pravděpodobně skočíte na první letadlo a poletíte jí to rozmluvit. Přesně to se stalo Georgi Clooneymu a Julii Roberts v rolích šokovaných rodičů, kteří se rozhodnou zachránit svou dceru Lily před následky letní lásky. V tomto směru mají koneckonců bohaté zkušenosti. Před devatenácti lety se po podobném vzplanutí vzali, před čtrnácti lety pochopili, že to nebyl dobrý nápad, a ukončili to dobrodružství rozvodem. Od té doby se snaží jeden druhému vyhýbat, co to jde, protože vědí, že každé jejich setkání skončí hlasitou hádkou. Teď však vyhlásili dočasné příměří, aby vysvobodili svou dceru „ze spárů“ chytrého, hezkého a podnikavého domorodce, který se živí pěstováním a prodejem mořských řas. V přípravě rafinovaných pastí, jež mají jejich dceři sundat růžové brýle, jsou sice velmi dobří, žádná z nich však nesklapne tak, jak naplánovali. Co je ovšem horší, kulisy mořského ráje začínají probouzet vzpomínky na tu hezkou část jejich společné minulosti. A i když se brání zuby nehty, nebezpečí, že do toho znovu spadnou, doslova visí ve vzduchu. Tahle záchranná operace se zkrátka vyvíjí naprosto nečekaně. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Spíše než vskutku nezáživná romantická „komedie“, sázící na Clooneyho kukuč a dlouhé nohy stárnoucí Julie Robertsové, jsou to takové exotické cyklotoulky, propagující exkluzívní tropický resort a bůhvíproč vydávající australské ostrovy za Bali. Přestože si to tam celý štáb určitě užil, vydá to s bídou na jednu hvězdu za kameru. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pripomenulo mi to film Couples Retreat. Tiež sa to odohráva v nádherných exotických lokáciách a všetci si tú dovolenku museli sakramentsky užiť, ale tak nejak pri tom zabudli natočiť aj nejaký dobrý film. Primitívna zápletka a pár narýchlo spichnutých improvizácií to rozhodne nezachráni. Nuda, nuda, šeď a ústredný hašteriaci pár otravný. 4/10. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Rom-com, který by jako vypadl z nultých let, jen ti herci jsou o 20 let starší, než si je pamatujeme. George Clooneyho posledních deset let docela sleduji, u Roberts je to tak 50/50, ale v rámci toho, že se zkrátka tyto typy filmů dnes točí málo a ještě míň se posílají do kin, a já tento žánr měl vždycky rád, tak jsem Ticket to Paradise celkem ocenil. Nedostanete žádnou pecku, ale žánrovou jistotu s provařenou leč fungující zápletkou ano a tak k tomu lze přistupovat poměrně přístupně. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Dcera po úspěšném dokončení školy odlétá s kamarádkou na poslední prázdniny na Bali, netrvá to dlouho a dá vědět rodičům, že se zamilovala a bude se vdávat.. V tom okamžiku se bývalí manželé shodnou na jedné jediné věci - překazit sňatek.. Jedná se o celkem pohodovou, místy i vtipnou romantickou komedii a tak v rámci žánru hodnotím shovívavě.. Ono se na to příjemně kouká, exteriéry jsou krásné a herecký ansámbl sympatický.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co se této romantické komedii dá skutečně vyčíst, tak to je vážně neuvěřitelně tuctová a nenápaditá zápletka, a to od první do poslední minuty. Celý ten příběh totiž nedisponuje jediným překvapivým zvratem, jediným nečekaným momentem, jedinou scénou, která by nebyla předvídatelná a již po ,,iksté´´ zrecyklovaná, prostě v tomto ohledu je Ticket to Paradise ukázkovým příkladem absolutní neoriginálnosti. Ovšem pozor, mě to bylo po celou dobu úplně jedno, jelikož ten film zároveň disponuje tolika jinými pozitivními prvky, že mi ve výsledku nakonec tento nedostatek dokázali výrazným způsobem vynahradit. Především tedy samozřejmě očekávaně tím největším kladem filmu je obsazení ústředního páru Julií Roberts a hlavně pak snad čím dál víc sexy působivějšího George Clooneyho, který nejenže herecky i vizuálně nezastavitelně zraje, ale hlavně zde jednoznačně celému filmu i ve všech ohledech vévodí, je neskutečně vtipný, charismatický, emočně přesvědčivý, dramatický výrazný, prostě TOP. Nicméně i ostatní herci tu ale nejsou vůbec jen do počtu, a to i díky vesměs zábavně pojatým postavám, které též baví a vlastně žádná z nich nepůsobí ani trochu nesympaticky, či snad trapně. Obrovské překvapení mi jinak způsobila vtipnost filmu, hlavně pak neustálé hašteření ústředního ex-páru je opravdu fungujícím způsobem humorné, za působivé se zde dají nicméně považovat i nevlezlé emoce, kdy tvůrci zbytečně netlačí na pilu a vše vyplývá tak nějak přirozeně a uvěřitelně, no a opomenout samozřejmě neleze ani prostředí Bali, které lze skutečně považovat za jeden z mála rájů na Zemi, to je vážně nádhera. Sedla mi ale i taková ta celková uvolněná atmosféra celé této podívaná, takže já i když popravdě nejsem příliš příznivcem daného žánru, tak tohle mě oslovilo a pobavilo opravdu hodně a za mě si to zaslouží jasný palec nahoru. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Během závěrečných titulků běží nepovedené scény. (griph)
  • Přestože se děj filmu odehrává na Bali v Indonésii, byl natočen v australském Queenslandu. (honzikk)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

George Clooney není na prodej

George Clooney není na prodej

04.12.2021

Hollywoodské hvězdy často více než na filmech vydělávají v reklamě - kolikrát jste v poslední době viděli George Clooneyho ve filmu a kolikrát jen pít Nespresso? Jedna firma ale zjistila, že slavnou… (více)

Reklama

Reklama