Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kreslený králík Roger je populární hvězdou animovaných filmů. V poslední době se ale při natáčení nemůže soustředit a všechno kazí. Podezírá totiž svou krásnou ženu Jessicu z nevěry. Majitel filmového studia si proto najme soukromého detektiva Eddieho Valianta. Ten má tajně pořídit fotografie, na kterých Rogerova manželka koketuje s výstředním staříkem Marvinem Acmem. Jedině tak může šéf králíka přimět, aby se rozvedl a začal zase normálně pracovat. Jenže Jessica není králičí samička, nýbrž neobyčejně vnadná barová zpěvačka. Sama o sobě říká: "Já nejsem zlá, jenom mě tak nakreslili." Roger ji miluje, i když se prokáže její nevěra, nechce se jí vzdát. Krátce nato je Acme nalezen mrtev. Pro detektiva Valianta tak začíná největší případ jeho kariéry. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění: Petr Pospíchal - Bob Hoskins (Eddie Valiant), Tomáš Juřička - Charles Fleischer (Králik Roger), Alena Procházková - Joanna Cassidy (Dolores), Irena Hrubá - Kathleen Turner (Jessica - Rogerova žena), Bohuslav Kalva - Stubby Kaye (Marvin Acme + vedlejší role), Bedřich Šetena - Christopher Lloyd (soudce), Jan Pohan - Alan Tilvern (R.K. Maroon), Stanislav Fišer - (králík Bugs), Jiří Prager - (kačer Duffy), Martin Kolár, Antonín Molčík - Charles Fleischer (Benny), Jiří Plachý, Martina Menšíková, Dalimil Klapka - Joe Alaskey (Yosemity Sam), Regina Řandová, Pavel Šrom, Karel Gult, Petr Rychlý, Radan Rusev, Aťka Janoušková - (Tweety + vedlejší role), Jiří Kodeš, Radovan Vaculík - (šéf lasiček + vedlejší role), Jiří Knot - (Porky), Michal Bürger, Jiří Krejčí, Jakub Hemala, Adéla Draxlerová

Zvuk: Václav Hálek
Střihová spolupráce: Jan Záchora
Produkce: Jaromír Šindelář, Jana Prášilová
Dialogy:: Jan Rejžek
Hudební režie: Zoltán Liška
Texty písní: Eduard Krečmar
Režie: Jaromír Polišenský
Vyrobilo: pro ČNTS Nova AB Barrandov Dabing, 1996

http://dabingforum.cz

Související novinky

Ztratí studia práva na slavné značky?

Ztratí studia práva na slavné značky?

04.10.2019

Jak je vidno z nedávného obnovení smlouvy na Spider-Mana mezi studii Sony a Disney, duševní vlastnictví je v Hollywoodu jedna z nejdůležitějších věcí vůbec. V podstatě stačí vlastnit práva na… (více)

Zemeckis na lovu mořských příšer?

Zemeckis na lovu mořských příšer?

29.07.2011

Po propadáku Máma mezi Marťany z jeho produkční dílny je víceméně jasné, že kariéru Roberta Zemeckise spasí už jen návrat k hranému filmu. Tedy, alespoň částečně hranému – nějaké ty digitální efekty… (více)

Reklama

Reklama