Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kreslený králík Roger je populární hvězdou animovaných filmů. V poslední době se ale při natáčení nemůže soustředit a všechno kazí. Podezírá totiž svou krásnou ženu Jessicu z nevěry. Majitel filmového studia si proto najme soukromého detektiva Eddieho Valianta. Ten má tajně pořídit fotografie, na kterých Rogerova manželka koketuje s výstředním staříkem Marvinem Acmem. Jedině tak může šéf králíka přimět, aby se rozvedl a začal zase normálně pracovat. Jenže Jessica není králičí samička, nýbrž neobyčejně vnadná barová zpěvačka. Sama o sobě říká: "Já nejsem zlá, jenom mě tak nakreslili." Roger ji miluje, i když se prokáže její nevěra, nechce se jí vzdát. Krátce nato je Acme nalezen mrtev. Pro detektiva Valianta tak začíná největší případ jeho kariéry. (TV Nova)

(více)

Recenze (345)

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Skvělé obsazení na obou stranách. Děsivý zloun Christopher Lloyd a odvážný hrdina Bob Hoskins za tým lidí, proti kterému stojí "takhle nakreslená" Jessica Rabbit a její podařený chlupaťoučký manžel Rodger. Jako malá jsem králíka Rodgera hrozně nesnášela, kvůli tomu jeho "P-p-p-p-p-please!!!" a taky proto, že všechno pokazil. Ale Falešnou hru jsem jako celek vždycky měla moc ráda. Pokaždé mě dostala kombinace hraného a animovaného světa a taky všechny kreslené vychytávky, jako třeba zpívající meč, nalepovací díra do zdi nebo mizící inkoust. A funguje to na mě dodnes. ()

Bruce_cz 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem nevěřícně kroutil hlavou, ale ten film má něco do sebe. Zvláště když je de facto jen jediný svého druhu. ()

O_Peki 

všechny recenze uživatele

V dnešní době už pozapomenutý film. A to je veliká škoda. Výborné propojení hraného a kresleného filmu, výborná zápletka. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Animovaný / Fantasy / Krimi / Komedie / Rodinný - uz tohle musi rikat ze to bude spravnej gulas a v podani panu reziseru z toho vznikla primova zabavicka : toones are here to make you laugh. Simple as that. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že i dlouhých letech je radost tento snímek sledovat. Tvůrcům se na svou dobu povedlo neobyčejně skloubit animované postavy s reálnými herci a marně si vzpomínám, jestli jsem vůbec kdy viděl něco podobného. Navíc i samotný děj pobaví a není tuctový, takže na nudu rozhodně není prostor. Zkrátka a dobře: všechna čest! ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších, najzaujímavejších a najpodarenejších filmov. Príbeh je jedno veľké dobrodružstvo a nielen to rodinné. ()

janucha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film opravdu pěkně propojuje svět animáků a lidí. Líbí se mi že Roger není žádná disneyovská roztomilá figurka... ale takový lumpík a hlavně jeho žena je opravdu vamp i když animovaný... ()

Sublog 

všechny recenze uživatele

Tento snímek sice zdaleka nedosahuje kvalit Forresta Gumpa, ale já ho mám ze všech Zemeckisových filmů nejraději. ()

MRK 

všechny recenze uživatele

nápadité, zábavné s mimoriadne originálnym dejom,bez jedinej zbytočnej scény, až na to, že kreslení hrdinovia si privlastnili celý film a zatieňujú nielen Hoskinsa ale kompletnú hereckú zostavu. Film, ktorý sa oplatí vidieť hoc aj miliónkrát... ()

Speedster 

všechny recenze uživatele

Toto dílo bude jednou jistě hodnoceno jako naprostá klasika. Po shlédnutí si budete myslet, že neexistuje víc sexy věta než: ..upeču ti mrkvový dort. 65%. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Perfektně zpracovaný děj a skloubení anime a reálu. Vynikající Bob Hoskins a Christopher Lloyd. Vždycky se u filmu tak nasměju (jsem asi jak dítě, ale mám rád pohádky no) :) Velmi by mně zajímalo jaká herečka by byla schopná zahrát Rogerovu milenku v reálném podání :) ()

Mr.Lordi 

všechny recenze uživatele

Film o rok mladší než je moje maličkost. Takže musím říct, že perfektní nápad tehdejší doby skloubit animovaný film s lidsky hraným. Pěkný příběh a dobře animované postavičky. 80% ()

Související novinky

Ztratí studia práva na slavné značky?

Ztratí studia práva na slavné značky?

04.10.2019

Jak je vidno z nedávného obnovení smlouvy na Spider-Mana mezi studii Sony a Disney, duševní vlastnictví je v Hollywoodu jedna z nejdůležitějších věcí vůbec. V podstatě stačí vlastnit práva na… (více)

Zemeckis na lovu mořských příšer?

Zemeckis na lovu mořských příšer?

29.07.2011

Po propadáku Máma mezi Marťany z jeho produkční dílny je víceméně jasné, že kariéru Roberta Zemeckise spasí už jen návrat k hranému filmu. Tedy, alespoň částečně hranému – nějaké ty digitální efekty… (více)

Reklama

Reklama