Reklama

Reklama

Epizody(4)

Recenze (5)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 2.11.1968, réžia českého znenia (ČST Praha) = MIROSLAV KRATOCHVÍL (18.2.2011) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Velice zdařilý televizní seriál. Vysíláno také v ČST -zirka v oce 1968 a několikráte reprízováno. V hlavní roli Jima Hawkinse se objevil německý herec Michael Ande (nar. 5.10.1944) mnohem později známý i u nás z kriminálního seriálu "Starej" a také kupodivu, přestože se jedná o druhou hlavní roli, není tady na ČSFD vůbec uvedený. ()

kolacky 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený!!! Nezapomenu na Silverovo "Á, Jime! " v podání pana Jiřího Holého! A úvodní písničku. " Přítel náš tady mrtvej v kufru leží, tedy nalejte rum! Ďábel sám svoje černý drápy ježí, tedy nalejte rum! " Sice miluju film s Charltonem Hestonem, ale tohle bylo první setkání a jedinečné. ()

Matesek 

všechny recenze uživatele

Barevný seriál podle Stevensona, natáčený i v Austrálii, který se u nás vysílal jako 13.-ti dílný s českým dabingem. Naposledy o vánocích v roce 1970. Hudbu složili dva čeští skladatelé Jan Hanuš a Luboš Sluka. V zahraničí se vysílá ve 4 celcích každým rokem (SAT, ZDF…). Vyšel tam na DVD, také soundtrack na CD. Nechápu, proč u nás již přes 50 let nebyl nikdy uveden, a to na žádné televizi. ()

Reklama

Reklama