Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dospívající Pavel (M. Dymek) trpí rozvodem rodičů a nedokáže se vyrovnat s matčinou novou známostí. Rozhodne se utéci k babičce (B. Waleská) na venkov, ale ani tam se necítí šťastný. S bývalými kamarády, s nimiž se čtyři roky neviděl, si nerozumí a do jejich party již nezapadá. Poté, co babička musí odjet do nemocnice kvůli špatným očím, zůstává Pavel na chalupě sám… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Neohrabané dialogy s několika vtipnými hláškami zázrak neudělají. 1)  Rodinné "drama" představuje pseudoproblémy a pseudokonflikty, které pionýrský vedoucí v uniformě řidiče ČSAD hravě vyřeší. To byla doba..._____ 2)  Jediné pěkné na věci je 15letý přitažlivý Michael Dymek (Pavel) a jeden kluk z folklórního souboru, kterého jsem nedokázal identifikovat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

To byla ale šmíra. Největší umění v tomto filmu bylo, že téměř kompletně byl dětský snímek z venkova natočen ve studiu. Samotní herci hráli příšerně - nejhůře výrostci, stejně jako dcera Pavla Landovského. Příběh působí nepřirozeně, postavy jsou prkenné, bez emocí, nic nezachránil ani správňácký soudruh vedoucí oddílu! ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

"Takto volá drozd španělský samičku", ozývá se z rádia, jenž poslouchá babička a nečekaně se u jejích dveří objeví vnuk, který utekl z domu, protože nechtěl jet s matkou a jejím novým partnerem na dovolenou do Tater. Zajímavostí je, že se po dvou letech před kamerou spolu sešli parťáci Páni kluci Michael Dymek a Petr Voříšek, zde však místo nerozlučných kamarádů jsou nepřátelé. Ivana Andrlová je otřesná jako vždycky a úlisnej Miroslav Masopust coby vedoucí klubu mladých pionýrů působí jak dealer narkotik a šarlatán. Je to taková naivní blbost, ale koukat se na to dá. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Ženská je největší nepřítel lidstva... Příběh začíná a končí neznámou písní od šansoniéra a překladatele Rudolfa Pellara. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Omladina tančí na hudbu z kazetového magnetofonu TESLA A3, vyráběný od roku 1971. (sator)

Reklama

Reklama