Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš bych to nazval "Nečum na to show"! Adolfeen na youtube byl celkem fajn, krátký online gagy měly svou váhu a určitou kvalitu - hlavně vůči tomu prostředí, kde bylo možný videa sledovat. Velkej formát tomu vůbec nesluší, nehodí se k tomu a navíc to ani není vtipný. Jeden díl má jenom cca 20 minut, ale popravdě jsem vydržel 2x5min a naprosto mně to stačilo. Vtipy nejsou vtipný a krátká stopáž ukazuje oproti jiným talkshow, že tady není o čem mluvit... a tady už není o čem psát. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přestože si nemyslím, že je tato show schopna udržet si své tempo dlouho, tak na základě toho co jsem viděl v pilotním díle, to nebylo až tak špatné. Sice to Adolfeen trochu přehání a neuvěřitelně přitom tlačí na pilu, ale pár vtipných momentů se zde přeci jen nacházelo a rozhodně bych tento pořad sledoval radši než například populární Prostřeno. Co se hostů týče, tak s Burešovou to celkem ušlo, neboť si dokázala poradit s neotřelými komentáři, ale u Plamínka šla úroveň hodně dolů a tak zafungoval až Kája s Jolandou. Každopádně vycházely především naučené vtipy moderátora a jeho týmu, zatímco snaha improvizovat selhává stejně zoufale, jako pokusy vydolovat z hostů něco vtipného během jejich zesměšňování. Pořad je tímto odsouzen k neúspěchu a v televizi bych s ním nepočítal déle než 2 měsíce. PS: Pokud se dostanu ke sledování dalších epizod, tak hodnocení ještě upravím (obávám se však, že pouze k horšímu). Zatím tedy 45% za těch pár úsměvných pasáží. Edit 10/05/21: Druhý díl byl překvapivě lepší než první. Delfín již nebyl tak nesnesitelný, hosté byli zajímavější a připravené vtipné situace fungovaly (viz. telefonáty a náhodný potlesk). Titulkový souboj nic moc, ale celkově jsem víceméně spokojený. Jedná se o lepší průměr toho, co nám televize nabízí. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jak dlouho tenhle koncept v televizi vydrží, ale v určitých pasážích bizarní talk-show to překvapivě funguje. Plamínek je sice vrcholem absolutního šílenství, Gott a Jolanda z úcty k mrtvým docela přes čáru, ale snaha o humor s Burešovou nesla své ovoce. Omáčka okolo (mimo rozhovory) je potom dost zbytečná. Občas je zábavná, ale většinou ne. Kolem a kolem, jedná se o pořad, který bude mít hodně úzkou cílovku. Tento styl humoru, zdá se mi poněkud nešťastným. Aspoň z pohledu běžného diváka. Být to celé založené jen na rozhovorech, asi je to mnohem lepší. Pokud vám tyto ujeťárny nevadí, pak směle do toho. Ale jestli vás Adolfeenova tvorba uráží na YouTube, tohle ani nezkoušejte. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Má jít o normální rozhovory s hosty, neboli talk show. Provokativní. Jenže je to spíše ječivé a dětinské. Od pozvaných hostů se nedozvíte nic podstatného. Humor je ze 4. cenové skupiny. Shlédl jsem první díl. Vtip odezírání emocí z moči to jako udělat kaluž moče a dívat se do toho? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televize už je přesycená všemi těmi pořady, které moderují Bouček, Mareš, Sokol nebo Soukup a tak přišli s trapným maňáskem Adolfeenem. Ten je sice trapný až to bolí, ale občas dokáže vypotit nějaké ty dobré hlody a ani jeho hosti nejdou pro sprosté slovo daleko. Asi nejvíc se mi líbilo, jak si dělal prdel z brněnské modly Petra Švancary,jeho prdele a „jeho“ Gay Pride a hned vzápětí i z Ivy Frühlingové – tenhle díl jsem viděl celý. Pár dalších už jen letem světem, páč nemám čas na tyhle kokotiny… ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Roxtar bude těžko všechny přesvědčovat, že už nefrčí na piku, ale na druhou stranu, proč ne...? Byly tu rozhodně horší pořady. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Že začal Roxtar dělat z nouze za lockdownu kokotiny s maňáskem ještě chápu. Hlavně ta první videa byla celkem v pohodě. Ale pořad? No tááák.... ()

Jigy odpad!

všechny recenze uživatele

Něco příšerného, trapného, ubohého. Vydržel jsem to poslouchat tak pět minut. Když odpustím, že Moravcová je sama o sobě o ničem, tak jsem nečekal něco tak děsného. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kus s Adamem Kajumim a hned jsem měl jasno, že tohle ne! Ironizovat se dá i s grácií, viz Kraus, ale tohle? Co to má být? O hostovi jsem se vůbec nic nedozvěděl, Adolfeen si jen v kuse trapně utahuje, inscenuje ještě trapnější scénky a houby z toho. Nechápu, jak tohle někomu může přijít vtipné, či vkusné. Mně se udělalo přímo zle, co na poli talk show vzniká. ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všehovšudy část jednoho dílu a přestože si uvědomuji, že to není zcela objektivní hodnocení, občas fakt cítíte, že tohle fakt ne. Cítil jsem se trapně, že na něco takového koukám a cítil jsem se trapně i za hosta. ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad začíná titulkem, že pokud nemáte smysl pro humor tak se na něj nemáte dívat. Dnes jsem zjistil, že nemám smysl pro humor. ()

Bobek27 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ale hrozná mrdka! Nechápu, že se to pořád vysílá a hlavně, že na to někdo čumí. To snad nemůže bejt vtipný ani pro teenagery. Naprosto chudácký dno. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavný určitě ne. To je tak hloupý, až to bolí do očí a do hlavy. Bacha, ať si smíchy nevyblejete plíce. Koncept je okopírovanej a ten člověk je zjevně postiženej. Vždyť by se mohl živit čímkoli jiným, ale chápu, že za tohle je asi nejvíc peněz. Nechápu, co za hosty tam chodí, vždyť se musí cítit jak debilové. Chvíli jsem na to koukala a připadala jsem si, jak kdyby se nějaká rubrika tehdejšího BRAVÍČKA přenesla na obrazovku. I argentinská telenovela vás pobaví a zabaví víc než tohle. Recesi, černej humor, normální humor, všechno možný snesu. Ale tak nebetyčnou sračku ne. ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak předně: Ten maňáskový delfín je pro mne ztělesněním chybějícího vkusu, chybějícího smyslu pro humor a urážkou lidské rasy. Že jste si taky občas hráli s maňásky, když jste byli malí? A pitvořili jste se s nimi a dělali blbiny? A nebyla to vlastně taková sranda, a po čase jste si uvědomili, že je to blbost, a že možná nejste tak vtipní jak byste chtěli? Tak DJ Roxtar tyto základní fakta nikdy nepochopil, šel a postavil si na těchto věcech živnost a navíc má o tom k mému zděšení pořad. Když se v pořadu k nenáviděnému defínovi objevil i další strůjce všeho hnusného, pan Novotný mladší, bylo mi jasné, že pořad snaží sestoupit ještě níž než je pomyslné dno. Považuji za své osobní poslání dosáhnout toho aby na Nečum na mě Show opravdu nikdo nečuměl. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pavel Horvát je tlustej a má zuby jako bobr…..ha ha ha, ho ho ho, he he he. Jak jsem měl u každého dalšího delfíního videa čím dál větší problém s tím, že se už jenom dokola opakuje jeden rádoby fór, tak v tomto případě tento zádrhel odpadl. Tady je to celé špatně od první minuty a udivuje mne, jaké osobnosti stále přijímají pozvání a vlastně, že pořad jako takový ještě neskončil. ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Budu asi jedna z mála, ale tahle show mě baví. Občas je to sice přes čáru, ale co dneska není. Navíc si myslím, že tu v historii české talk show scény byly mnohem horší pořady. Dominik prostě využil něčeho, co frčelo a stále frčí... ()

Reklama

Reklama