Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběhy malého chlapce Sebastiana a jeho fenky Belly z horské vesničky, kde bydlí mimo jiných i chlapcův dědeček. Správný poprask nastane v době, kdy mezi "uzavřenou" společnost vesničanů přichází pašerák drog Norbert. Nebyla by to ale chytrá Bella, kdyby něco jejímu čumáku uteklo a Sebastian si toho nevšiml... (oficiální text distributora)

Recenze (25)

golfista 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mládí o bílé Belle (psu) a malém Sebastianovi (chlapci), kteří spolu řeší "kriminální" případy v horské osadě. Možná nostalgie, ale co si pamatuju, bylo to výborné :) ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Krásný pes, krásná písnička, dětství. Jen mě pak štvaly ty barevný díly s odrostlejším hlavním hrdinou. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ano, tak toto je klasika a nostalgie! Sledoval jsem to s obrovským zájmem, malý Sebastián, krásná fena Bella, také pašerák drog Norbert...nějaká repríza by neškodila ;) ()

paascha

všechny recenze uživatele

dneska by mi to připadalo stejně blbé, jako komisař Rex, ale jako špunt jsem byl naprosto uchvácen. Při pozdějším opakování mě to už nebavilo tak, jako při prvním uvedení, ale stejně, ta nostalgie...:-)) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Problém je jen, že jsi na děj dostatečně dobře nevzpomínám, ale vím, že se mi to jakž takž líbilo. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Seriál, který jsem sice viděla jako hodně malé dítě, přesto mi ale utkvěl v paměti. Moc hezké a milé dílko ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě v dětství kupodivu minul. Manželka na něj však ráda vzpomíná, tak jsme se spolu na něj podívali. Těchto prvních třináct dílů je příjemných ke zhlédnutí, krásná krajina a hudba, přesto musím objektivně posoudit, že zápletka je trochu plytká. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem prý seriál viděl, ale stejně jsem si znovu počkal, až ho reprízovali (cca kolem roku 2000), abych porovnal, jestli je stejně dobrý jako knížka Cecille Aubry. Je. Podobné téma Aubryová ztvárnila v příbězích poníka "Poly na cestách". ()

Nuala 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem byla tím velkým, bílým, huňatým psem naprosto unešená! Nemohla jsem se dočkat, až se zase budu dívat. Nevím, jak bych to vnímala dnes, ale tehdy to pro mě byl moc moc hezký seriál. ()

1frida2 

všechny recenze uživatele

Jako maly deti jsme chodily na Sebastiana s kamaradkou k nim. Vzdycky sem se hrozne tesila, take na dalsi serie. Mno, nedavno byl pokus a s klukama jsem koukala, kdyz byla opakovacka v Tv, deti se nechytaly a jen ma vzpominka me udrzela alespon u jednoho dilu. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem shlédl a nemohu hodnotit je to dětský seriál, takže hodnocení se týká pohledu dětskýma očima, před těmi dávnými roky...  .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................  Bella a Sebastián   Ep1- Setkání 26 Sep. 1965 La rencontre   Ep2 - Útulek v Grand-Baou 3 Oct. 1965 Le refuge du Grand-Baou   Ep3 - Pronásledování 10 Oct. 1965 La battue   Ep4 - Cizinec 17 Oct. 1965 L'étranger   Ep5 - Norbertovo kufr 24 Oct. 1965 La valise de Norbert   Ep6 - Celníci 31 Oct. 1965 La patrouille de douane   Ep7 - Velká soutěska 7 Nov. 1965 La piste du grand défilé   Ep8 - Štědrý den 14 Nov. 1965 La veillée de Noël   Ep9 - Hod Boží vánoční 21 Nov. 1965 Le jour de Noël   Ep10-Požár 28 Nov. 1965 L'incendie   Ep11 - Lavina 5 Dec. 1965 L'avalanche   Ep12- Výslech 12 Dec. 1965 L'enquête   Ep13 - Pronásledování 19 Dec. 1965 La preuve .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Mé dětství a mé nostalgické vzpomínky na Bellu, Sebastiana a hlavně na ústřední písničku, která mi zní v hlavě už desítky let...Fuckttt Za mě nostalgických 85% ()

Martinka21 

všechny recenze uživatele

Píseň jež utkvěla v paměti.... "Jednu krásnou zemi znám, slunce tam září louky kvetou tam. Život plyne v dětských hrách, dokud však nepřekročíš práh. Tu zem znáš jen pokavaď si mlád, umíš se smát a na písku si hrát.Jednu krásnou zemi znám, v té zemi stále věřím pohádkám, prožiješ tisíc krásných dnů, v té zemi kouzelných her a snů..." ()

SamanthaM.M 

všechny recenze uživatele

Je pre mňa príjemným prekvapením, že aj päťdesiat rokov starý čiernobiely seriál o malom chlapcovi a psovi dokáže zaujať mladého diváka ako som ja natoľko, že ho sleduje so zatajeným dychom. Jednoducho nádhera. ()

SHA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je seriál mého dětství. Možná už je dneska překonaný, ale stejně má pořád své kouzlo a pokaždé se na něj znovu a znovu s láskou a sentimentalitou podívám. Příběh malého divokého kluka, ve kterém jsem se jako malá vždycky viděla, krásného psa a to všechno zasazené do nádherného horského prostředí... a všecho je zasněžené... Tomu se prostě nedá odolat... ()

Reklama

Reklama